DUBFLEX @ Hopkirk: Balkansky (BG)!

Marcové vydanie dubstepovej párty Dubflex sa bude konať špeciálne v Hopkirku kde vystúpi bulharský terapy producent Balkansky, známy zo sveta dnb ako Cooh, Ivan Shopov. Akcia bude súčasťou najväčšej dnb/dubstep/drumstep/bass párty na Slovensku s názvom Radio_FM Nudance, ktorej hlavný stage bude v klube MMC s headlinermi TC, Shockone, Counterstrike a samotný Cooh.

Balkansky

Ivan sa môže popýšiť obrovským množstvom vydaných vynilov a releasov, jeho tracky pravidelne zaraďujú do svojich setov hviezdy ako Panacea, Current Value či Audio. V súčasnosti je považovaný za jedného z najlepších a najtalentovanejších producentov v rodnom Bulharsku, jeho tvorba je plná temného beatu, tvrdého techstepu s prvkami hardcoru. Na dubstepový trackov spolupracoval aj s Counterstrike, Brainpain, Joanna Syze, Ogonek, Tony Anthem či Loop Stepwalker. Viac o headlinerovi večera napovie hudba zo Soundcloudu.

Hrať sa bude pestro, tanečne, budete si môcť užiť štýly dubstep – dub – bass a subbass.

Line up:
BALKANSKY aka Cooh /Bulharsko
(Wicky Lindows, Dubsaw, Prspct Sub, Subtrakt, Dubmonkey)
JAZZCAUSE (BlackFlys)
MIRETZ (Spiral.sk)
BASSCORE
ROBX
Simon Ekhan
Anonym
Pat
Drshk
Hedgehog
Chainsaw

PREDPREDAJ LISTKOV
osobne v Bratislave, MMC Caffe, Karpatska 2, otvorena nonstop
INFO – tickets@nudance.sk
10 € (vypredane)
12 € (osobne v MMC Caffe Bratislava)
13 € www.ticketart.sk
VIP 15 € (osobne v MMC Caffe Bratislava)
VIP 16 € (www.ticketart.sk)

S platným lístkom dostanete pri vstupe do budovy YMCA náramok, ktorý vám umožní vstup na Nudance stage v MMC a na Dubflex stage v Hopkirku. VIP – prístup na tribúnu, kde bude dostatok miesta na pohodlné sedenie, výhľad na stage a extra bar pre rýchlejšie zakúpenie nápojov. Limitovaný počet vstupeniek !!!

Dubflex

Zdroj: Dubflex
Publikoval: Redakcia GREGI.NET