Dubflex Dubbase.fm night s nabitým zahraničným lineupom!

Na párty Dubflex sa v spolupráci s rakúskym dubstepovým rádiom Dubbase.fm  do Bratislavy rúti trojica zahraničných producentov a djov. Headliner párty priletí priamo z Cypru.

Breezer sa objavil ako blesk z jasného neba tým, že maká na sebe, snaží sa byť originálny a robí to po svojom.

breeez22

Dni trávi v štúdiu, vytvára čerstvé unikátne zvuky a tým jeho štýl vyčnieva. Jeho produkcia si získava pozornosť na mnohých dubstepových kanáloch a končí medzi obľúbenými trackmi mnohých dubsteperov. Posúďte samy  https://soundcloud.com/breezermusic.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/4876665″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Druhý hosť je z Rakúska a hovorí si LX Sounder. Už od malého dieťaťa bol inšpirovaný všetkými druhmi hudby. Djingu sa venuje od roku 2002 kedy roztáčal hiphopové dosky. Po niekoľkých rokoch vzdelávania a mnohých vplyvoch sa dostáva v roku 2005 do styku s dubstepom.

lx sounder

Odvtedy vystupuje na mnohých stageoch a veľa akciách s umelcami ako Modestep, Pendulum, Alix Perez, Black Sun Empire, Benny Page a mnohými inými. Je člen BeatSupreme, Dubbase.FM a hlava Dubstepklinik. Jeho zvuk nájdete tu www.mixcloud.com/lx-sounder

Nemecká krew Genetic Krew sľubuje výbornú grimeovú a basovú show https://www.youtube.com/watch?v=scFYwT-XKQ0. Je známy pre vysoko energetické, tanečne orientované dj sety, ktoré zahŕňajú všetky basové štýly.

lx sounder

Vo svojich setoch kombinuje trap, grime, dubstep, drumstep, uk garage a ostatné štýly do harmonicky znejúcej basovej steny až kým sa vám nohý nerozochvejú a nájdete sa skákať a kričať po parkete. Hral už s prvotriednymi dubstep a dnb umelcami ako Borgore, Skism, Delta Heavy, Roksonix, Kryptic Minds, Aphrodite a ďalšími. Jeho doteraz najväčší úspech bol keď Major Lazor zahral v BBC One Essential Mix jeho remix pre Jayou  a song Crack Hands. Viac jeho hudby tu https://soundcloud.com/genetic-krew

Facebook udalosť: https://www.facebook.com/events/1374246449475246
Dubbase.FM radio showcase   https://www.facebook.com/DubbaseFM

Mixované promo sety od headlinerov akcie:
https://www.mixcloud.com/DubbaseFM/dubflex-dubbasefm-night-promo-mix-by-breezer
https://www.mixcloud.com/DubbaseFM/dubflex-dubbasefm-night-promo-mix-by-genetickrew
https://www.mixcloud.com/DubbaseFM/dubflex-dubbasefm-night-promo-mix-by-lxsounder

https://www.youtube.com/watch?v=slRG8_ChrIQ

11102013_web

Zdroj: Nudance