DUBFIRE live v Brne na Citadele!

Sen se stal skutečností! S hrdostí Vám můžeme oznámit, že další Citadela proběhne 25. září a jako headliner a tahoun celého zářijového vydání této akce je Grammy oceněný umělec, inovativní revolucionář a světová ikona minimal-techna, který za producentským a djským pultem stojí více než 25 let – DUBFIRE!

A co je tou největší lahůdkou na celém vystoupení této legendy na Citadele?  Ali Shirazinia alias DUBFIRE přiveze na brněnskou Citadelu svoji exkluzivní LIVE show, se kterou vystupuje pouze na vybraných akcích, jakými jsou ADE, TIME WARP, SOLAR nebo Bónusz Festival: dubfire:live HYBRID 

Co si pod tímto exkluzivním vystoupením představit? Očekávejte koncertní zážitek titána techna, světelné, animační a scénografické zpracování živého organismu Dubfire! Ostatní vystupující budou oznámeni později, jelikož sám Dubfire si důkladně své kolegy pro daný event vybírá a schvalování je pouze na jeho bedrech! Sledujte náš kanál na Facebooku https://www.facebook.com/CitadelaOfficial a budete mít informace z první ruky!

Nutno dodat, že toto vystoupení je také omluvou za nezrealizované vystoupení Dubfira, kdy jistí promotéři pořádali letní festival 8.8.2014 v Praze, kde měl Dubfire v DJ setu vystoupit – jak bývá bohužel zvykem, Ali nevystoupil, protože nechtěl být součástí tohoto “podvodu” promotérské skupiny Celebration.sk.

DUBFIRE001

Napravme reputaci České republiky a využijme této situace slyšet a vidět LIVE vystoupení DUBFIREa! Vstupenky na toto unikátní vydání akce Citadela nabízí exkluzivně síť  Ticketpro, a to od 399,- v první vlně, ale pozor, vstupné se vyšplhá až na 699,- v předprodeji. V nabídce jsou také vstupenky VIP a VIP Gold s neomezenou konzumací.

dubfire:live HYBRID @ Citadela, 25.9.2015
Web pořadatele : www.iime.co.uk
Předprodej : https://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/tanecni-elektronicka-hudba/1570823-citadela-dubfire.html

CITADELA_DUBFIRE_A1

Zdroj: Citadela