Drumoteka: Hospitality wram-up s B-Complexom v Eláme!

B-COMPLEX vlastným menom Maťo Lenický je slovenským producentom a DJ-om v jednej osobe, ktorého netreba slovenskej verejnosti špeciálne predstavovať. Hudbu v sebe začal pociťovať už od 12tich rokov. Jeho producentskou mysľou prebehlo za ten čas veľa štýlov tanečnej elektroniky. Začínal hardcorom, trancom, potom psytrancom, zabrdol do down-tempa a hip-hopu až po samotný experimental.

B-Complex

Jeho drum and bassová cesta života začala od roku 2002 keď začal oficiálne pod pseudonymom B- Complex. Jeho skutočný hudobný úspech je jeho release Beautiful Lies, ktorý vzalo pod krídla jedno z najváženejších drum and bassových vydavateľstiev v UK HOSPITAL records. Tento release bol podporený Tonym Colmanom aka London Electricity v plnom rozsahu. Release sa pohyboval v roku 2009 na druhej priečke v predávanosti skladieb. Vyhral nespočetne veľa ocenení a 55 týždňov sa udržal v rebríčku top skladieb na Radiu_FM.

Na nudu sa veru Maťo nemôže sťažovať, okrem toho, že sa naďalej venuje svojej produkcii, oslovujú ho ľudia aj s remixami. Pravidelne sa ako DJ objavuje v kluboch a festivaloch po celom svete, B-Complex je pseudonym, na ktorý sa ľudia tešia všade vo svete. Maťo má za sebou veľké turné po Austrálii, ma prejdený Nový Zéland a Londýn, či UK je jeho pravidelná zastávka. Kolísky kvalitnej hudby má zmapované a určite nám to v Eláme predvedie.

Jeho zvuk je unikátny a môžeme s kľudom skonštatovať, že ako hudobný producent nie práve mainstreamu, resp. u nás, je na svetovej úrovni a zaslúži si už len veľa úspechov a veľa fanúšikov! N2K sa teší, že Maťo pozvanie prijal a že spoločne prežijeme nádych kvalitných tanečných nocí.

Akcia sa koná 14.marca čo je streda. Elám bude v ten večer vhodne doozvučený a prispôsobený na pôžitok z hudby. Okrem B-COMPLEXA sa môžete tešiť na jedného z najobľúbenejších dj-ov v tomto obore a tým je OLIS BAKULU, organizátor indoor festivalov SPECIAL PLACE. S Trident crew sa Vám predstaví dj GESI, ktorý bude párty uzatvárať a predskokani budú organizátori a dji N2K crew . MASHKO klub otvorí a STRONG & FLOYDY budú dav pripravovať pred skutočným tanečným zážitkom.

Cena vstupného bude po celý večer 3EUR – ISIC karta / 5EUR – NORMAL. Ako ste už mohli postrehnúť táto párty je aj ako warm-up pred prvou slovenskou HOSPITALITY!

Ako aj na predošlej warm-upke bude na párty prebiehať predpredaj vstupeniek na HOSPITALITY za špeciálne ceny bez POPLATKOV a to hneď na bráne! Pre návštevníkov takisto čaká ešte jedno milé prekvapenie a to v podobe exkluzívnej súťaže o jednu vstupenku priamo na tejto párty! Aby toho nebolo málo, určite sledujte facebook event (uvedený dole) pretože sa pripravuje súťaž na túto párty s B-Complexom o 2×2 voľné vstupy !!

Celkové informácie ohľadom cien vstupeniek na Hospitality alebo informácie ohľadom exkluzívnej súťaže o lístky na našu párty alebo Hospitality sledujte na facebookovom evente, kde bude uverejnený aj časový rozpis hrania a všetky dôležité informácie ohľadom párty.

FB event: https://www.facebook.com/#!/events/238039169604559/
Crew fanpage: https://www.facebook.com/#!/pages/N2K/169765379712722

Drumoteka

Zdroj: N2K
Publikoval: Redakcia GREGI.NET