DRUMOTÉKA 2nd Anniversary!

N2K crew, bratislavská štvorica ľudí, ktorá má nadovšetko rada drum&bass. Táto crew sa vám už druhý rok snaží predstavovať zahraničnú a domácu scénu a to pravidelne na párties ako DRUMOTÉKA alebo DEADLY ALGORYTHM.

Tentokrát sa máte skutočne načo tešiť. N2K oslavuje svoje druhé výročie organizovania týchto kultúrnych podujatí. Oslavujeme jedine kvalitným drum&bassom. Pozvanie na hudobný sviatok tentoraz prijali – londýnsky NEED FOR MIRRORS a zo Slovenska najkvalitnejší support LIXX & CLIVE. Celý večer bude v sprievode najlepšieho slovenského MC-ho AKTIFFA !

Akcia sa bude konať 22.októbra 2012 ( utorok ) vo vysokoškolskom klube Elám. Klub sa nachádza v internátnom mestečku v Mlynskej Doline, na ulici Staré Grunty 53. O Vaše uši sa postará opäť masívny zvuk, ktorý určite nenechá nikoho sedieť na stoličke. K dispozícii budú šatne a na bare očakávajte príjemné študentské ceny. Vstupné bude 5€, ale ak ste držiteľom študentského preukazu ISIC máte vstup za 3€ ako je to už u nás zvykom.

FACEBOOK  EVENT:  https://on.fb.me/QzZNjj

Pripravené pre vás máme aj videopozvánky, rozhovory a všetko kompletné info, ktoré budeme pravidelne posielať na weby v nasledujúcich týždňoch. Ešte nám nejaký ten čas ostáva, ale už sa nemožeme dočkať ako to na DRUMOTÉKE opäť bude vrieť. Na ochutnávku vám priblížime hudbu nášho undergroundového hosťa z UK, viac o NEED FOR MIRRORS v nasledujúcej newske. Nech sa páči, MOSUS & HLZ aka NFM:

Drumoteka

Zdroj: Drumoteka