Drumophone 11 s djom Lixxom!

Na prvý mesiac v roku 2012 si pre milovníkov drumandbassu pripravili Prosac a Sizeclub ďalšie pokračovanie obľúbenej žúrky Drumophone. Tentoraz si prizvali jedného z najpovolanejších na Slovensku. Piatok 20.01. svoju selekciu a djské schopnosti predstaví v T-clube dj LIXX.

Lixx

Pod prezývkou Lixx hľadajte chalana z Trnavy, ktorý miluje hudbu. Michal sa s tou elektronickou  dostal do kontaktu v druhej polovici 90-tych rokov a zvuk projektov ako Prodigy, Baby D, Jam&Spoon, či U96 predurčil jeho smerovanie. Zlom prišiel na prelome tisícročí, keď po prvých kontaktoch s drum&bassom aj vďaka Goldieho nesmrteľnému albumu Timeless, uvidel záznam jedného z prvých live vystúpení partičky Bad Company. Písal sa rok 2001. V časoch, keď v jeho okolí nekompromisne vládlo techno zakladá aj vďaka pomoci miestnych drum&bassových nadšencov neskôr dobre známu klubovú noc BEATZ.

Okrem djingu sa už roky venuje rôznym ďalším projektom prepojeným so svetom hudby. Od roku 2006 spolupracoval s producentom menom Foolk a príležitostne ho dodnes doprevádza ako scratchujúci dj na jeho vystúpeniach, venuje sa hudobnej publicistike, organizácii parties a festivalov,  príležitostne grafickému dizajnu a fotografii, ako redaktor spolupracuje s portálom dnb.sk a aktívne sa angažuje v dianí na drum&bassovej scéne v rámci rôznych väčších, či menších projektov.

V súčastnosti je Lixx popri všetkých svojich aktivitách najmä autorom a moderátorom pravidelnej drum&bassovej show SIGNAll_FM na Rádiu_FM, dvojnásobným držiteľom ocenenia ‘Najlepší slovenský DJ roku’ v ankete Slovak Drum&Bass Awards (2008/2009), no hlavne človekom, pre ktorého je hudba prirodzenou a neoddeliteľnou súčasťou života.

www.djlixx.com
https://bit.ly/bLsJop

Lineup doplnia východoslovenskí djs, z Prešova pricestuje dj Duall a svoje sety odohrajú aj organizátori akcie Bendhy a Kelso.

Drumophone
20.1.2012
T-klub, Urbanková 2, Košice
LIXX [ signallfm]
DUALL [prosac.sk]
M. KELSO [svezarmcalling, drom.sk]
BENDHY [drumophone, prosac.sk]
www.tklub.sk
https://www.facebook.com/events/202842043133217/

Drumophone

Zdroj: Drumophone
Publikoval: Redakcia GREGI.NET