DRUMATIQUE SESSION w/ KLUTE (UK) & MC FAVA (DE) & MORTEM (PL) @ SUBCLUB – profily hostí.

Už túto sobotu 14. marca oslavujeme 19. výročie Drumatique a 22. výročie U.Club / Subclub. Vymakané drum&bass rollery pod hradnú skalu prinesú Klute (UK), MC Fava (DE), Mortem (PL) a rezidenti Gabanna, Svetlux & Clive.

KLUTE [Commerical Suicide /UK]

S hudbou začínal v dobe keď bol hardcore ešte len v plienkach. Koncom 80. rokov bol na turné po Eurúpe, USA a Austrálii s punkovou kapelou The Stupids, ktorej bol frontman. Od acid house a techna cez rave a hardcore, až k prvému drum&bass DJ vystúpeniu niekedy v roku 1996. Aj takto by sa dal v skratke zhrnúť štart hudobnej kariéry rešpektovaného producenta a DJa z Anglicka Toma Withersa alias KLUTE.

KLUTE

Tomove začiatky sú spojené s labelom Certificate 18, na ktorom vydal okrem množstva singlov a EP aj 2 albumy ‘Casual Bodies‘ (1998) a ‘Fear of People‘ (2000). V roku 2001 zakladá dnes už legendárny drum&bass label COMMERCIAL SUICIDE, ktorý odštartoval releasom ‘Tranceformat’. Dalších 5 albumov na tejto značke, ale aj kopec dalších releasov na labeloch Metalheadz, Hospital, Shogun Audio, Soul:r, 31 Recordings či Samurai Music, aj to je hudobná vizitka Kluta. Kombinácia temných deepových rollerov a atmosferických plôch; prechádzajúc z melancholických do uplifting nálad; práve takto by sa dal opísať charakteristický Klutov sound, pre ktorý patrí medzi špičku svetového drum&bassu.

Viac info Klute:
Facebook Klute
Twitter @Kluteuk
SoundCloud Commercial Suicide

MC FAVA [Commercial Suicide, Breakbeat Movement /DE]

Člen Breakbeat Movement crew pochádza z nemeckého Freiburgu. Multitalentovaný hostiteľ, ktorý zvláda rolu MCho na Therapy Sessions rovnako dobre ako rolu vokalistu na Hospitality.

MCFAVA

MC Fava počas svojej viac než 10 ročnej kariéry precestoval celú Európu, je rezidentom v legendárnom londýnskom klube Fabric a tiež rezident letného festivalu Sun & Bass na Sardínii. Jeho hlas sa objavil v trackoch producentov ako Klute, Seba či Nymfo a bezpochyby patrí medzi najväčšie nemecké mená za mikrofónom.

Viac info MC Fava:
Facebook MC Fava
Twitter @mcfava
SoundCloud MC Fava

MORTEM [Critical, Metalheadz, Demand Records /PL]

Karol Ziober aka Mortem je úspešný dnb producent a DJ z Poľska, ktorého kariéra odštartovala releasom na značke IM:LTD v roku 2010. Track „The Touch“, ktorý remixoval aj Sabre, posunul Mortema v kariére o krok ďalej a jeho sound sa veľmi rýchlo dostal do povedomia ľudí ako Goldie, Alix Perez, dBridge, SpectraSoul, Kasra, Lenzman či DJ Hype.

MORTEM

Singlom na Kasrovom Critical: Modulations a releasmi na labeloch Metalheadz či Demand Records potvrdil, že patrí medzi producentov, ktorých sa oplatí sledovať.

Viac info Mortem:
Facebook Mortem
SoundCloud Mortem

Podrobné informácie a súťaž o FREE vstupy sledujte na Drumatique facebook stránke TU.

Viac info:
www.subclub.sk
Facebook Subclub
Facebook Drumatique
Twitter @Drumatique
Facebook event – Drumatique Session @ Subclub | 14.3.2015

Flyer_standard

Zdroj: Drumatique