Drumatique Session: Profily hostí!

V sobotu 24. marca Drumatique crew opäť oslavuje. Ako každý rok, tak aj tento, bude marcová session v Nu Spirit Clube ‘extraordinary’. Okrem 16. výročia značky Drumatique oslavuje svoje 10. Výročie aj anglický drum’n’bass label Critical.Pri tejto príležitosti sa po prvý krát na Slovensku predstaví legendárna klubová noc Critical Sound.


SPECTRASOUL [ Critical / Shogun Audio ] UK

Spectrasoul

Nádherná deep soulful music. Aj takto by sa dala charakterizovať hudba prichádzajúca zo štúdia anglickej producentskej dvojice SpectraSoul. Zástupcovia predovšetkým labelu Shogun Audio, objavujúc sa aj na iných špičkových drum’n’bass labeloch. Tracky ako ‚Alibi‘ na Critical, ‚Melodies‘ na Exit, ‚Guardian‘ na Metalheadz a kolaborácia s Alix Perez-om ‚Forsaken‘ a dBridge-om ‚Glimpse‘ radia SpecreaSoul medzi top dnb producentov súčansej doby.

Vyplňujúc medzeru medzi light a dark, hard a smooth, ako v štúdiu tak aj pri DJ performance, zaručujú skutočný hudobný zážitok.

Viac info SpectraSoul:
Facebook SpectraSoul
Twitter @_spectrasoul
Soundcloud SpectraSoul

KASRA [ Critical ] UK

Kasra

DJ, producent a label boss v jednej osobe. Majiteľ Critical Music, jedného z najsledovanejších label-ov súčasnej drum’n’bass scény. Na svojom labely predstavuje okrem vlastných trackov aj releasy svetových producentov ako Break, Calibre, SpectraSoul, Icicle, Total Science, S.P.Y, Ulterior Motive či Rockwell, ale aj talentovaných nováčikov ako Enei, Mortem, Foreign Concept.

Jeho dokonalý cit pre výber soundu pre svoj label, posunul Critical medzi špičku dnb scény. Svedčí o tom aj Critical Sound club night, ktorú hosťuje londýnsky klub Fabric, ale aj mnohé ďalšie kluby po celej UK a Európe. Pre spomínaný Fabric klub prednedávnom namixoval FABRICLIVE.62 CD, na ktorom prezentuje sučasný sound Critical Music.

Viac info Kasra / Critical Music:
Facebook Kasra
Twitter @KasraCritica
lWeb Critical Music
Facebook Critical Music
Twitter @CriticalMusic
Soundcloud Critical
MusicPodcast Critical Music


MORTEM [ Critical / IM:LTD ] PL.

Mortem

Karol Ziober aka Mortem je mladý veľmi talentovaný producent z Poľska, ktorého kariéra odštartovala releasom na IM:LTD v roku 2010. Od tej doby si buduje reputáciu, a už dnes hrajú jeho tracky mená ako Alix Perez, dBridge, SpectraSoul, Lenzman, Kasra či Dj Hype. Jeho release „The Touch“ na IM:LTD, ktorý remixoval aj Sabre, posunul Mortema opäť o krok ďalej a posledným singlom na Kasrovom Critical: Modulations potvrdil, že patrí medzi producentov ktorých sa v budúcnosti oplatí sledovať.

Viac info Mortem:
Facebook Mortem
Soundcloud Mortem

Line up doplnia rezidenti Gabanna, Galagha, Svetlux, Zajo, Roland, Floopy a Remo (live trumpet).

Lísky za si môžte zakúpiť online na TIXY alebo TicketPortal.sk. Kazdý kto si zakúpi lístok v predpredaji, bude automaticky zaradený do žrebovania o FABRICLIVE.62 CD, ktoré namixoval Kasra.

Viac info:
Official site Drumatique.eu
Facebook Drumatique
Twitter @Drumatique
Google+ Drumatique
Drumatique.Official.fm
Facebook event – Drumatique Session
„CRITICAL SOUND“ @ Nu Spirit Club – 24.3.2012

Critical

Zdroj: Drumatique
Publikoval: Redakcia GREGI.NET