Drumatique Session: Profily hostí!

Už túto sobotu 26. novembra bude na Drumatique Session v bratislavskom Nu Spirit Club-e znieť “deep & dirty” drum’n’bass sound.

DUB PHIZIX [ Soul:R / Critical / EXIT / Ingredients ] UK

Dubphizix

DJ a producent z anglického Manchesteru, patrí bezpochyby medzi “horúce” talenty súčasnej drum’n’bass scény. Hudbe sa aktívne venuje už viac ako 10 rokov a počas tejto doby prezentoval svoj charakteristický deep dnb sound na labeloch ako Soul:r, Exit, Critical, Creative Source, Ingredients, Commercial Suicide či Dispatch. Spolupracoval s Future Cut, Marcus Intalex, Loxy, Skeptical, Stray a remixoval Panjabi MC, Skittles a Chimpo. Okrem dnb pracoval na projektoch pre MTV, BBC, Nokia a 4Music.

Viac info:
Official site Dub Phizix
Facebook Dub Phizix
Twitter @dubphizix
Soundcloud Dub Phizix

HYBRIS [ Metalheadz / Critical / Invisible ] USA

Hybris

Po rokoch produkovania v domácom štúdiu sa Evan Vischi objavuje na Washington-skej hudobnej scéne s kolaboráciami a sóloprojektami ako člen zoskupenia Robot Death Squad. Neskôr sa presťahuje do Prahy kde sa sústredí na zdokonalenie svojho vlastného zvuku a začína produkovať pod menom Hybris. Koncom roku 2009 si jeho produkciu všíma Kasra (Critical label boss) a už v júni 2010 výchádza debutový singel na Critical: Modulations ‘The Cleaner/ Raindance’. V zápätí prichádza kolaborácia s Noisia a EPčka na Invisible Recordings. Z času strávenom v štúdiu s českým producentom Ridom vzišla ‘The Prague Connection EP’ na legendárnej značke Metalheadz čo len potvrdilo, že Hybris je definítivne jeden z producentov, ktorých sa v budúcnosti oplatí sledovať.

Viac info:
Facebook Hybris
Twitter @hybrisdnb
Soundcloud Hybris

Line up novembrovej session doplnia GABANNA, SVETLUX, DOLYX, LS3KE a KELSO.

Vstupné je 6€ do 22:30, potom 8€ a 6€ po 03:00.
Súťaž o FREE vstupy sleduj na Facebook Drumatique.

Viac info:
Official site Drumatique.eu
Facebook Drumatique
Twitter @Drumatique
Google+ Drumatique
Drumatique.Official.fm
Facebook event -Drumatique Session @ Nu Spirit Club – 26.11.2011

Drumatique Session

Zdroj: Drumatique
Publikoval: Redakcia GREGI.NET