Drum4Bass #43: 30. marca v bratislavskej Radosti!

Prichádza piatok a opäť sa schyľuje k pravidelnej noci v Radosti pod názvom Drum4Bass. Tento krát s poradovým číslom 43. V tento večer sa predstavia dvaja členovia prievidzského CODERED Crew, CENCO a DYKMAN.

Keď sa povie Cenco, okamžite treba pridať k tomuto menu aj Dykmana. Toto spojenie sa za posledné roky stalo synonymom kvalitných DJ-ských vystúpení. Je to nielen otáčanie korekcií na mixáku, čo ide týmto chalanom výborne. Spojila ich záľuba k drum&bassu.

Martin bol členom Codered crew, ktorá okrem iných akcií, stála aj za dnes známou BASS. Práve túto party začali organizovať v Prievidzi, odkiaľ Jozef pochádza. Ten od roku 2005 krútil platne doma na gramofónoch, trénoval a dostal šancu zahrať si na party BASS. Spoznáva bližšie členov Codered crew a keďže nie je krajší ako ich najkrajší DJ, berú ho medzi seba.

Začiatkom roka 2006 chalani počas spoločného hrania zisťujú, že si rozumejú omnoho viac, ako si mysleli a odvtedy už ich nedokázalo nič rozdeliť. Jeden druhého dopåňajú, a tak robia veľké veci. Nie je to náhoda, že na Slovak Drum and Bass Awards počas dvoch rokov nazbierali ocenenia za najlepšiu party a ich klub a festival sa umiestnili na popredných priečkach. Dykman k tomu, ako ich spolupráca mimo klubu funguje, dodáva: „Cenco doma sedí za počítačom a maká, pričom ja mám v obývačke vyložené nohy na stole.“

Pred a po nich vystúpia headlineri akcie Drum4Bass – SLIGHT, FELCO a STANLEE.
Nezostáva už nič iné, len vás pozvať na príjemný hudobný zážitok do Radosti.

DNB

Zdroj: Radosť
Publikoval: Redakcia GREGI.NET