Drum Affection: 23. marca v klube Lávka v Prahe!

Nevíme jak Vám, ale nám se zdá, že medvídek a zajíček se narodili teprve včera. Pravdou je, že naše zvířátka rychle rostou a letos již budou slavit páté narozeniny. Nechtìli jsme si nechat ujít tuto událost a rozhodli jsme se, že jim připravíme oslavu takovou, jaká má být.

Proto jsme se přestìhovali do vìtšího místa se dvìma stagemi a terasou, kde si návštìvníci mohou odpočinout s překrásným výhledem na Vltavu, Karlùv most a na Hrad. Nezbývá snad již nic jiného, než Vás pozvat na oslavu pátého výročí hudebního serveru SETY.CZ, které probìhne 23. března v klubu Lávka. Jako obvykle jsme pro toto “zvláštní vydání” naší Drum Affection pozvali dva zahraniční hosty, kteří určitì potìší návštìvníky tohoto večera, jak se již potvrdlo na předchozích party DA.

Prvním z nich je DJ a producent, který se naposledy ukázal v Praze témìř před čtyřmi lety. Bylo to nìkdy v září 2008 a úspìch tehdejšího večera byl takový, že se začínající party s názvem Drum Affection neodmyslitelnì zařadila do pravidelných klubových nocí v Praze a našla si řadu návštìvníkù. Druhým zahraničním hostem večera je DJ a producent známý svými tracky jako ‚Kill Bill‘ nebo ‚Cold Rock a Party‘ feat. MC Tali, který před rokem slušnì rozehrál kotel na naší party Affected. Ladies and Gentlemen, turn down the lights… BENNY PAGE and DOPE AMMO are back! První vstupenky za zvýhodnìnou cenu mùžete koupit za 100 Kč + popl. v síti Tickestream.

Drum Affection Dubstep DJ Contest! – Při této příležitosti jsme se rozhodli nìkomu z vás dát prostor ke zviditelnìní se na Dub Affection stagi a to po boku djs jako jsou CUT DEM, UNCLE OOH, FROCK, MERAK, dMIT.RI a další. Stačí nám nahrát svùj dj set a čekat, koho z vás si vybereme. Výherce k tomu získá dva vstupy na party a samozřejmì vìhlas a slávu :) (a mùže se ládovat dortem v backstagi ;) )

Informace o Dubstep DJ Contestu ZDE.
Facebook událost ZDE.

DA

Zdroj: Lubomír Tomek
Publikoval: Redakcia GREGI.NET