Druhé pokračovanie party Plastic Fantastic.

Klubová noc Plastic Fantastic prinesie do bratislavského UHU clubu opäť kvalitné housové a tech housové sety. V sobotu 14. júna sa o to postará trojica slovenských dídžejov: Balien, Chucky a Vesnu. Priateľskú atmosféru čoraz obľúbenejšieho klubu na Šafárikovom námestí vylepšia aj špeciálne dekorácie.

Omamný zvuk elektronickej hudby objavil dídžej Balien ako 12-ročný a už ho tento žáner nepustil. Odkedy sa dostal pred 8 rokmi k hraniu, podľahol tanečnými beatom úplne. Dodnes preferuje najmä techno, ktoré mu otvorilo brány do sveta tanečných party.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/1415623″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Postupne k nemu zaradil aj nemenej dynamický tech house a časom i deep house. Pre Baliena je typický veľmi precízny štýl, nadupané beaty, zmysel pre experiment, ale aj tracky s rozmarnou prímorskou atmosférou. Pohybuje sa najmä medzi slovenskými a maďarskými klubmi. Okrem hrania aj hudbu produkuje, jeho tracky vydali v Nemecku, Veľkej Británii alebo Čile. Je to talent, o ktorom určite bude ešte veľa počuť.

Desiatky tanečných party a stovky hodín za gramcami má za sebou ostrieľaný dídžej Chucky. Hudbu totiž mixuje už od roku 1997. S jeho chytľavými setmi sa mohli stretnúť návštevníci bratislavských klubov s kvalitnou tanečnou hudbou ako Subclub, Radosť, Hopkirk, KC Dunaj, Fuga. No Chucky precestoval s platňami takmer celé Slovensko a má za sebou sety v kluboch v Mníchove, Prahe, Brne aj ďalších českých mestách. Vždy ho stretnete s platňami, pretože je veľkým zástancom hudby z vinylu. Vďaka rokom skúseností je to všestranný a univerzálny dídžej, ktorý sa prevažne pohybuje medzi housom, minimalom a technom.

Dvojicu ostrieľaných dídžejov doplní nováčik na scéne – dídžej Vesnu, ktorý odštartuje party. Ponúkne set, kde kombinuje temný zvuk dub techna s rezkejšími a veselšími tech housovými trackmi. Akcia štartuje o 21.00 a potrvá do piatej hodiny. Vstupné je do 22.30 3 eurá, neskôr 5 eur.

Plastic Fantastic 2 - plagat

Zdroj: Roman Samotný, Organizátor party Plastic Fantastic