Dordeduh, Ravenarium, Transceatla a Achsar sa predstavia v Randal clube!

1.6. sa v Bratislave môžeme tešiť na výborný metalový koncert. BURN_Booking vám prináša dve rumunské a dve slovenské kapely, aby vám zadelili hrsť riadneho death/black metalu. Kto? Dordeduh, Ravenarium, TransceatlaAchsar. Kde? Samozrejme v Randale.

Po tom, ako si dali minulý rok pauzu od živého vystupovania sa rumunskí majstri kombinácií folk, pagan a black metalu, o ktorých už dávno netreba uvažovať iba ako o “tých hudobníkoch z NEGURA BUNGET” vracajú. Svojimi nahrávkami a očarujúcimi živými vystúpeniami si DORDEDUH vybudovali po celom európskom kontinente jasnú pozíciu a preto by bola obrovská chyba nenavštíviť zastávku ich Rejuvenation Tour v bratislavskom Randale.

Spolu s nimi sa tu objavia ďalší navrátilci. Bratislavské legendy technického death metalu RAVENARIUM pred nedávnom predviedli bezchybný reunionový koncert a nemáme ani najmenšie pochybnosti o tom, že vysoká latka zostane zachovaná aj tentokrát.

Ďalším rumunským zástupcom je progresívna banda TRANSCEATLA, v ktorej sa činia aj členovia hlavných hviezd večera, budeme zvedaví, čím nás prekvapia. Dúfame, že sľubovaný prog/death metal nás všetkých poteší.

No a dávku domácej pagan/folk nálady nám svojím pestrým a melodickým black/deathom prinesú Levičania ACHSAR.

1.6. Randal v Bratislave o 20:00
Vstupné 12€ / Predpredaj 10€

Dordeduh
https://www.facebook.com/Dordeduh
https://dordeduh.bandcamp.com/album/dar-de-duh-2

Ravenarium
https://www.facebook.com/ravenarium
https://bandzone.cz/ravenarium

Transceatla
https://www.facebook.com/Transceatla

Achsar
https://www.facebook.com/achsarofficial
https://bandzone.cz/achsar

Link na facebook event: https://www.facebook.com/events/990054177742321/

Rejuvenation poster Bratislava

Zdroj: Organizátor