Dopredáva sa prvá limitovaná séria na Xrace!

Prvá séria vstupeniek na novú adrenalínovú show XRacev počte 250 ks za 8 eur sa pravdepodobne v priebehu zajtrajška dopredá. Cena vstupenky sa zvýši na 9 eur a tým pádom do obehu vstúpi nová limitovaná séria.

Vstupenky je možné zakúpiť v jednotlivých limitovaných sériách za najlepšie ceny v sieti Ticketportal: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=19253 na jednotlivé sektory ešte dnes, možno zajtra za 8 eur. Potom nastúpi ďalšia séria. Táto suma je však limitovaná a každým vypredaním jednotlivých sérii sa bude zvyšovať.

Xrace, ktorá sa uskutoční 25.5.2014 na SlovakiaRingu pri Orechovej Potôni bude nová adrenalínová motoristická show, ktorá je následovníkom veľmi populárneho podujatia Autoslide, ktoré sa veľmi úspešne organizovalo v Žarnovici. Tak ako vo všetkom aj v motoristickom športe ide vývoj dopredu a preto organizátori využili možnosť spolupráce so SlovakiaRingom a prinášajú motoristickému divákovi toto podujatie v novom šate v kombinácii asfaltového povrchu a hliny s adrenalínovými pasážami a niekoľkometrovými skokmi. Na štarte sa predstavia prevážne jazdci z autocrossu a rallycrossu.

Naozaj je sa na čo tešiť. Informácie získate na našom FB: https://www.facebook.com/XraceSR?fref=ts alebo na www.xrace.sk

bigboard

Zdroj: Xrace