Dobrý Festival 2011: Skunk Anansie chcú ochutnať slovenské pivo!

Žiadne limuzíny, hektolitre drahého alkoholu, vlastní kuchári, ani luxusne zariadené šatne. Nič z toho sa nenachádza v požiadavkách britských Skunk Anansie, tohtoročného headlinera Dobrého festivalu, ktorý sa bude konať 2. a 3. júla v Prešove.

Skunk Anansie

Narozdiel od takej Madonny, ktorá na svojich koncertoch požaduje od organizátorov špeciálne tréningové sály, či dokonca výmenu záchodových dosiek v celom hoteli, je partička okolo speváčky Skin až nadmieru skromná. Svojimi požiadavkami nezaskočili ani organizátora festivalu Mira Táslera: „Niekoľko členov kapely sú vegetariáni a všeobecne sú veľmi zameraní na ochranu životného prostredia. Všetko požadujú v recyklovateľných obaloch. Okrem toho chcú domácu stravu, tak veríme, že ochutnajú i čo to z typickej slovenskej kuchyne.

Skunk Anansie

Nežiadali dokonca ani žiadne zahraničné pivo, naopak, máme im zabezpečiť naše miestne, z čoho sa veľmi tešíme. A speváčka Skin si potrpí na japonský čaj, ktorý budeme objednávať zo zahraničia. Jediné, na čo nás špeciálne upozornili, je veľké množstvo ľadu, keďže bola pri tejto požiadavke veľkým písmom poznámka VERY IMPORTANT! (veľmi dôležité).“ Okrem toho budú mať muzikanti zo Skunk Anansie v šatni k dispozícii klasické veci ako ostatní interpreti, teda džúsy, vodu, čerstvé ovocie a podobne.

Dobrý Festival

Zdroj: Dobrý Festival
Publikoval: Redakcia GREGI.NET