Do Subclubu sa vracia Khoiba. Volá sa Luno!

Už budúci víkend sa v Bratislave po prvýkrát predstaví česká skupina Luno, ktorá je novým projektom Emy Brabcovej z dnes už kultovej Khoiby. Luno vystúpi v sobotu 12. mája v Subclube pod hradnou skalou.

Skupina Khoiba, ktorá sa stala populárnou aj v zahraničí a okrem iného si ju za svoju predkapelu na berlínskom koncerte vybrali The Cure, je už štyri roky históriou. Jej duch sa však v roku 2009 prevtelil do Luna, ktoré sa stalo hneď po prvých koncertoch novou senzáciou pražských klubov. I keď pôvodne malo ísť len o jednorazový projekt spojený s nahratím Brabcovej sólového albumu, skupina pokračuje ďalej.

Elektronické lístky na koncert skupiny Luno sa dajú zakúpiť prostredníctvom internetovej stránky www.orepole.sk, bežné lístky sú k dispozícii v predajni Dr. Horák.

Agentúra Ore Pole priniesla do Bratislavy interpretov ako N.O.H.A., Belleruche, Ben Westbeech či Ghostpoet, v najbližších mesiacoch pripravuje okrem iného vystúpenia umelcov ako Nneka, Shantel, Gus Gus či reprízu minuloročného koncertu Parov Stelar Band.

LUNO

Zdroj: Agentúra Ore Pole
Publikoval: Redakcia GREGI.NET