DO KOŠÍC MIERI FENOMÉN VANESSA-MAE!

Svetovo preslávená a neobyčajne nadaná virtuózka Vanessa-Mae pridala na zoznam svojho vypredaného svetového turné Košice. Po dlhých jedenástich rokoch sa 19.októbra 2019 vráti do Steel Arény, ktorú v roku 2008 vypredala do posledného miesta.

So sebou privezie výbornú kapelu a doprovodí ju aj český smyčkový orchester a osem tuzemských vokalistov. Publiku predstaví to najlepšie zo svojej hudobnej kariéry. Hudobný dojem umocní aj vizuálna show, na ktorej sa hudobnica sama podieľa. Vstupenky sú v predpredaji v sieti TicketLIVE.sk 
 
„Zakaždým chcem ukázať, čo všetko dokážu husle. Do Košíc priveziem svoje obľúbené kúsky z minulosti, ale tiež aj niekoľko piesní, ktoré hrajem len vzácne. Teším sa na spoluprácu s českými hudobníkmi. Doporučujem, aby ste sa sústredili i na ich sóla, pretože to za to vážne stojí.“ hovorí Vanessa-Mae, ktorá je preslávená aj tým, že behom show chodí hrať sóla medzi divákov. 
 
Aj napriek tomu, že sa koncert koná až za pol roka, prípravy sú už v plnom prúde. Hudobnica je známa svojou náročnosťou a precíznosťou. „Máme za sebou niekoľkoročnú spoluprácu s touto výnimočnou umelkyňou. Je pravdou, že jej požiadavky sú niekedy nad rámec možností, čo sa dá vôbec v našej časti Európy zabezpečiť, ale samozrejme jej pozitívny šarm nás vždy dostane na kolená a celý tím je zakaždým okúzlený jej prítomnosťou v dobách príprav,“ prezrádza promotér koncertu Dalin Vajčner.  
 
Svojími fúziami klasickej a populárnej hudby oslňuje Vanessa-Mae publikum po celom svete. Vďaka nesmiernej popularite predala cez 10 miliónov dosiek vo viac ako 100 zemí sveta. Už v desiatich vystupovala s Londýnskou filharmóniou. Od šestnástich rokov mieša štýly a ponúka ich s roztomilým úsmevom a šarmom. Vďaka Vanesse-Mae mohli milióny fanúšikov MTV objaviť napr. Bachove fugy. Vanessa-Mae, ktorú prestížny časopis People zaradil medzi päťdesiatku najkrásnejších ľudí planéty, patrí k najúspešnejším britským umelcov, ale venuje sa aj športu. Ako lyžiarka reprezentovala Thajsko na olympijských hrách v Soči.  
 
Predpredaj: Ticketlive.sk 
Web organizátora: www.iime.co.uk    
 
Zdroj: II&ME