Do Bratislavy sa vrátia Prago Union s novým albumom!

Namiesto tradičného hiphopového chvastania a kaličenia nepriateľa vtipné metafory a slovné hračky, to všetko šikovne zarýmované a zasadené do beatov okorenených jazzom. To sú českí Prago Union, ktorí na jeseň vydávajú už svoj tretí album a 13. novembra ho spolu so živou kapelou prídu ju predstaviť do bratislavského Kultúrneho centra Dunaj.

Zakladateľom a duchovným otcom Prago Union je rapper Kato, ktorý sa stal známym už začiatkom 90. rokov ako Deph z legendárnej českej porevolučnej hiphopovej party Chaozz. Od roku 2002 Kato vystupuje pod názvom Prago Union spolu s ďalším bývalým členom Chaozzu DJ-om Skuplom, ktorého neskôr nahradil DJ Maro. Do Bratislavy privezú Prago Union kompletnú živú kapelu v zložení bicie, basa, gitara, saxofón a flauta.

Predpredaj vstupeniek na novembrový koncert Prago Union bol už spustený, pričom prebieha výlučne prostredníctvom internetovej stránky www.orepole.sk. Prvých 100 vstupeniek sa dá kúpiť za 8 eur, neskôr bude cena stúpať.

Usporiadateľská agentúra Ore Pole priniesla do Bratislavy v minulých mesiacoch interpretov ako N.O.H.A., The Young Gods či Nu:Tone, na jeseň pripravuje okrem iného vystúpenie rakúskych Parov Stelar Band, ktorých uvidíme 24. októbra v Majestic Music Clube, či britských Belleruche, ktorí zahrajú o dva dni nato v KC Dunaj.

Zdroj: Agentura Ore Pole
Publikoval: Redakcia GREGI.NET