Do Bratislavy sa vracajú Me And My Drummer.

Jeden z najzaujímavejších zahraničných nováčikov roku 2012, berlínske duo Me And My Drummer, si v septembri príde znovu zahrať do Bratislavy. Ich minuloročné vystúpenie bolo jedným z najväčších koncertných prekvapení, keď dovtedy úplne neznámy súbor vypredal bratislavské Kultúrne centrum Dunaj. Ich skladba You´re A Runner sa krátko nato stala veľkým hitom na nezávislých rádiách vrátane slovenského Rádia FM.

Me And My Drummer si Bratislavu a tunajšie publikum nevedeli vynachváliť a preto slovenskú metropolu neobídu ani tento rok. Ich koncert sa uskutoční 4. septembra v KC Dunaj. Prvých sto vstupeniek v uvádzacej cene 10 eur je už k dispozícii na stránke www.orepole.sk.

Hudba speváčky a klávesistky Charlotte Brandi a jej bubeníka Matza Pröllochsa v mnohom pripomína tvorbu Florence And The Machine či Bat For Lashes. Debutový album The Hawk, The Beak, The Prey si vyslúžil oslavné recenzie v magazínoch New Musical Express či Rolling Stone, ktorý tvorbu Me And My Drummer prirovnáva k súborom ako Lamb či Portishead.

Po vypredaní prvej stovky vstupeniek v cene 10 eur sa cena zvýši na 12 eur, na mieste bude vstupné 15 eur.

Agentúra Ore Pole priniesla do Bratislavy interpretov ako Ellie Golding, Garbage, Gus Gus či Parov Stelar Band, v najbližších týždňoch pripravuje okrem iného koncerty Princess Chelsea, Mahala Rai Banda či Glena Hansarda.

Zdroj: Agentúra Ore Pole