Do Bratislavy sa vracajú Čokovoko, podporia ich Hudák a Bene!

Do Bratislavy sa v polovici októbra vracia dievčenské hiphopové duo Čokovoko, ktorého aktuálny album Hudba sa stal senzáciou na českej alternatívnej hudobnej scéne. Skladby ako Monogamie či Brno už týždne dominujú hitparádam alternatívnych rádií vrátane kultového pražského Radia 1.

Čokovoko vystúpia v sobotu 15. októbra v bratislavskom Kultúrnom centre Dunaj, pričom role predskokanov tentoraz pripadnú hiphopovo-komediálnemu duu Hudák a Bene. To sa zapísalo do povedomia poslucháčov najmä spoločným hitom Vlastenecká, v ktorom si uťahujú z Jána Slotu a z nacionalizmu.

Čokokovo

Pre brnenské divožienky Čokovoko, ako aj pre slovenské duo Hudák & Bene platí, že ide o projekty, ktoré vzišli z hiphopu, berú však tento štýl s nadhľadom a popri presne trafených rýmoch v ich tvorbe dominuje humor.

Predpredaj vstupeniek na dvojkoncert Čokovoko – Hudák & Bene prebieha výlučne prostredníctvom internetovej stránky www.orepole.sk, lístok v predpredaji dostanete za 5 eur.

Usporiadateľská agentúra Ore Pole priniesla v minulých mesiacoch do Bratislavy okrem iných interpretov ako N.O.H.A., The Young Gods či Nu:Tone, v najbližších týždňoch pripravuje okrem iného vystúpenia Bena Westbeecha, Belleruche a Parov Stelar Band.

Zdroj: Agentura Ore Pole
Publikoval: Redakcia GREGI.NET