dnb@subclub: Srdcové tempo.

Ak tvoje srdce bije tempom 160 – 180 BPM a drum and bass je pre teba srdcová záležitosť, nesmieš chýbať 28.3. v Subclube! Lineupom vyberaným s chirurgickou precíznosťou ti dnb.sk opäť po mesiaci upraví tep na tú správnu rýchlosť.

Dvojica kardiochirurgov spoza západných hraníc prekrví naše upchávajuce sa artérie mohutným basom. QO operuje a zdokonaľuje svoje zručnosti už vyše 10 rokov.

Qo

Ocenili ho za to vydavateľstvá ako Citrus, Disturbed, Trust in Music alebo Close 2 Death.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/77978″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Dry-Rot to má rád o niečo tvrdšie, reže hlbšie a svoju prácu ukazuje značkám ako Freak recordings (Dilan), SickBrain, Infectech či Abducted.

Dry-rot

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/109058″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Asistovať budú domáci Necro & Presenta z Topolčianskej Trilogic crew a ak bude nutná pitva, máme rezidentov Huspiho a Matisa ;). Rontgen, projekciu a laser vyhotovia VJi z NoisvizioN crew.

Počúvaj svoje srdce a príď 28.3. do Subclubu. Postará sa o teba šesť fundovaných odborníkov, dvojica zahraničných hostí, chýbať nebude projekcia, laser a tekuté anestetiká za fajn ceny. Nenasrdí ani cena vstupného, príjemné 4 EURá do 23:00. Potom o jedno EURo viac.

Info o akcii a súťaže o voľné vstupy aj na Facebookovej stránke akcie!

Qo&Rot@Subclub_plagat_850

Zdroj: Silwer