dnb@subclub: Slovinec na Slovensku v 3D!

Emócie, drámu a nevídanú akciu prináša 21.4. do Subclubu príbeh mladého umelca Smootha pochádzajúceho zo Slovinska, ktorý sa zo skromných pomerov vypracoval na vrchol vďaka svojmu talentu a húževnatosti.

Luka Per aka Smooth má k hudbe blízko už od svojich 10 rokov, kedy začal cvičiť na klavíri. Neskôr si zamiloval gitaru, čo ho priviedlo k žánrom ako metal či hardcore… Uplynulo pár rokov a (ako sa nám to prihodilo asi všetkým), náhodou navštívil drum and bassovú party… Bol očarený! Bolo to presne v momente, kedy sa rozhodol svoju záľubu k hudbe posunúť aj ku tvorbe vlastných skladieb. Produkcii beatov sa k dnešnému dňu venuje už 7 rokov. Prvú skladbu vydal v 2005, na Touchin‘ down records. ‚Lost Cause‘ mal veľký úspech.

Čím viac hudobnej produkcii rozumel, tým menej bol s tou svojou spokojný. Zavrel sa v štúdiu a intenzívne na sebe makal až do roku 2008, kedy si rapídny progres všimli Rregula a Dementia. Obratom vydali jeho track ‚Obfuscate‘ na Trust in Music 12“. Medzi tým prišli ďalšie releasy na Recon a Ruse records.

Odmena za tvrdú prácu na seba nenechala dlho čakať. Ponuka na členstvo medzi elitou v známom Viper recordings kolektíve sa predsa neodmieta. Jeho debut na tomto vydavateľstve sa objavil na výberovke ‚Acts Of Mad Men‘, ktorá bola honorovaná albumom týždňa samotným Zaneom Lowe na Radio1.

Nasledovali tracky ‚7th Sense‘ a ‚Squirm ‚, ktoré zožali veľký úspech a našli si svoje miesto v playlistoch najväčších mien na scéne. S ponukami neváhali ani top vydavateľstvá ako Hospital, Beta Johna B, či Citrus.

V januári vyšlo SMOOTHovi va Viper dlho očakávané EP ‚Blinded By The Light‘, ktoré podporil aj minimixom.

A to čo mu ešte nevydali, si budeš môcť naživo užiť jedine v sobotu 21.4. v 3D a s priestorovým zvukom, aký má len Subclub! Viac info o akcii a súťaže o voľné vstupy na www.dnb.sk, alebo na Facebookovej stránke akcie.

Smooth

Zdroj: Subclub
Publikoval: Redakcia GREGI.NET