dnb.sk prináša LIFTED session!

Dnb.sk prináša do Subclubu legendárne Lifted sessions! Pilotný diel zo seriálu s hviezdami tohto labelu uvedie v piatok 27.9.2013 ich čierny kôň – dj a producent AEPH.

Značka Lifted je vo svete drum and bassu pojmom. Združuje neobyčajných umelcov, s ktorých každý oplýva výnimočnou producentskou zručnosťou.

AEPH

AEPH – pôvodom z Talianska sa pre množstvo bookingov a veľký záujem o jeho hudbu presťahoval do UK. Odtiaľ cestuje so svojou show do klubov po celom svete. Má na konte desiatky vydaných trackov a spoluprác s poprednými menami svetovej scény. Jeho track „Bad Signal“ si požičali populárny Hadouken a boli s ním nominovaní v Bbc Radio 1 ako „world hottest record“. Originálna produkcia zaujala aj režiséra Martina Campbella (Casino Royale, GoldenEye, Green Lantern), ktorý ju použil do série reklám pre IBM a bola vysielaná po celom svete.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/46003″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Výberový zvuk značky Lifted doplnia domáci XBZX, Illmundie a rezidenti Matiss Huspim. Nevšednú 3D projekciu pre nás pripraví VJka Evil Kitty.

Príď sa vyskákať 27.9. do Subclubu! Top headliner, štvorica domácich DJov, laser a projekcia od VJ Evil Kitty sú zárukou našľapanej párty. To všetko za 5 EUR do 23:00! Potom o jedno EURo viac.

Na tejto akcii môžeš navyše vyhrať hneď niekoľko vstupov na párty s Panacea, ktorá sa uskutoční o mesiac neskôr – 26.10.2013!

Viac info o akcii a súťaže o voľné vstupy na facebookovej stránke akcie.

Aeph@Subclub_plagat_web800

Zdroj: Dnb.sk