DNA to odpáli so živou kapelou!

Fenomenálny raper DNA opäť raz posúva latku vyššie. Prostredníctvom svojho nového projektu DNA + LIVE BAND búra medzižánrové bariéry, no zároveň sa drží svojej identity a robí poctivý hip hop.

23. augusta o 21.00 hod. to odpáli na bratislavskej Pláži pod Ufom kde nielen svojim verným, ale aj tým „novopečeným“ fanúšikom predstaví výsledok tvrdej práce. DNA skúšal s kapelou niekoľko mesiacov až vznikol približne hodinový program, ktorý je nadupaný najväčšími hitmi a plný energie, ale aj pesničiek na zamyslenie.

Poprední muzikanti v zostave Milan Medek- gitara, Palo Malý- kláves, Denis Pagáč- bass a Patrik Simeonov- bicie a spev dali repertoáru z albumov DNA- REVOLUCIONAR a LOVE-PEŇÁZE/LÁSKA úplne nový rozmer. Skladby v ich prevedení sú dynamickejšie, farebnejšie a obohatené o prepracované sóla.


„Nehovorím to, čo chcú ľudia počuť, chcem aby počúvali to, čo im chcem povedať.“ DNA vsadil na správnu kartu a aj prostredníctvom tohto jedinečného spojenia odovzdáva svoj odkaz aj za hranice hip hopovej komunity.

Viac informácií o akcii na www.dnamusic.sk a www.facebook.com/#!/DNAREVOLUCIONAR

DNA WEB

Zdroj:
Publikoval: Redakcia GREGI.NET