DMC sa s debutovým albumom priženú od 15. júna!

Ač jihomoravská deathmetalová mlátička DMC (zkratka pro Death Mosh Core) oficiálnì existuje už od roku 1989 a mnohé starší pardály provázela jejich mladými metalovými léta, po sérií demáčù se debutového dočká (až) v červnu letošního roku. To se bude jmenovat „Murderous Power“ a nabídne devìt koncepčnì spojených deathmetalových štychù.


„Název Death Mosh Core nemá žádnou zvláštní hloubku. Jde o spojení slov, které vyjadřují styl, který jsme svou hudbou chtìli vyjádřit v roce, kdy jsme si kapelu založili. Chtìli jsme hrát metal, kde by se z každého z tìchto stylù našlo trochu. Zbožňovali jsme kapely jako Death, Obituary, Anthrax, Napalm Death, Extreme Noise Terror atd. Taky jsme chtìli zkratku jako další ikony té doby D.R.I. a S.O.D. Proto DMC!,“ říká zpìvák Quatchud.

DMC na své album dostali hlavnì to, čemu se dá říkat DEATH METAL. Zkrátka „Murderous Power“ má smrtku v popisu práce, k čemuž Quatchud dodává: „Už v minulosti se na našich demáčích hodnì objevovalo téma druhé svìtové války a tentokrát jsme chtìli jít jen do tohoto tématu. Nikam neodbočovat! To samé platí pro muziku! Snažili jsme se dostat na CD death metal ve spojení s válečnou apokalypsou a vìříme, že to oslaví nejen naše stávající fanoušky, ale i ty nové.“

„Murderous Power“ si vzal do grafické parády mistr Deather a nahrávka vyjde 15. června společnì s 46. číslem Pařátu za tradičnì suprových 99 Kč včetnì poštovného. Premíérovì bude k mání na festivalu MetalGate Czech Death Fest ve stánku Pařátu.

Ukázky skladeb lze poslechnout již nyní na www.bandzone.cz/dmc

DMC

Zdroj: Pařát magazine & Productions
Publikoval: Redakcia GREGI.NET