DJs z Londýna, Berlína i São Paula na oficiálnej Prague Pride after párty 15. augusta v Roxy. A až do rána!

Už popáté Prague Pride ohřeje letní Prahu. Letos za duhovým programem můžete do hlavního města vyrazit mezi 10. a 16. srpnem. V sobotu 15. srpna projde centrem Prahy průvod hrdosti a od deseti večer vás čeká našlapaná párty v Roxy a v NoDu.

Britské housové legendy Hoxton Whores, berlínské duo Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow, brazilský Marcelo K2 a domácí zástupci Michael Burian a Subgate se vystřídají na stagi v Roxy, kde budete moci tancovat a bavit se až do pěti do rána.

Přivezeme vám Hoxton Whores, kteří patří již po několik let k světové housové špičce a dokazuje to i řada vydaných autorských skladeb na renomovaných vydavatelstvích typu Ministry of Sound, Toolroom, Subliminal nebo Hot Fingers. Jejich singly se dostaly na přední místa hitparád po celém světě. Domácímu publiku se tato producentská dvojice v uplynulých letech několikrát představila a jejich vystoupení vždycky sklidilo ovace.

Přijedou za námi i Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow z volnomyšlenkářského Berlína. Nechte se na chvíli přenést někam na Kreuzberg a pařit, jak jste na to z německé metropole zvyklí. Elektronika tohohle dua zní berlínským klubem Sysiphos a 15. srpna bude znít i v Roxy.  Skruff & Kastrow spolupracují se jmény jako je Judge Jules, Coyu, Technasia nebo Pan-Pot.

A až budete mít dost Evropy, vezmeme vás do Brazílie. DJ Marcelo K2 už se svou osobitou tvorbou projel svět, teď na jednu noc zakotví v Praze a DJ pult bude patřit právě jemu od tří do pěti ráno. V době, kdy se na jihu prostě na party chodí!

O domácí support se postará autor známého remixu skladby Vltava – Michael Burian a Subgate, jehož autorské skladby se objevily na známých labelech typu Avenu Recordings nebo Senzo Records.

Line-up: PRAGUE PRIDE AFTERPARTY 

ROXY:
22:00 – 23:30 Subgate
23:30 – 00:30 Michael Burian + houslista
00:30 – 01:45 Hoxton Whores (UK)
01:45 – 03:00 Jonty Scrufff & Fidelity Kastrow (Germany)
03:00 – 05:00 Marcelo di Lazari (Brasil)

NOD:
Felix! – resident NoD a NOI restaurace
Petr K – Radost Fx
Zu – II Patro

Začínáme na 290 korunách. Za ně získáte vstup na obě stage (NoD a Roxy) a zábavu na celou noc. Počet vstupenek v první vlně prodeje je omezený. Pořídit si je můžete na  shop.praguepride.com, Facebooku hlavního eventu www.facebook.com/PraguePrideCZ a https://www.ticketstream.cz . VIP vstupenka vás vyjde na 990 korun. Otevře vám dveře na VIP balkon, abyste měli přehled a mohli si DJ sety královsky užít.

AfterParty_A5

Zdroj: Subgate