Djent NOMURA tasí nový singl „The Faceless Ghoul“

Nadějný progresivní djent kvintet NOMURA už zanedlouho vydá EP „The Silent Whisper“, nyní zveřejňuje poslední singl jakožto předvoj ípíčka.

Na chystaném EP kapela koncentruje svou hudební vizi ve spolupráci s britským producentem a nadaným muzikantem v jedné osobě Ryanem Woodem a ve studiu 105mm Studios ji dotahuje k dokonalosti. Poslední singl se nese ve stejně temném a napínavém duchu jako zbytek desky, zpěvák Daniel přiznává, že: „Nahrávání písně ‚The Faceless Ghoul‘ nám místy dalo zabrat, obzvlášť v rytmické sekci. Píseň je nejrychlejší přírůstek do našeho repertoáru.“

Znepokojující příběh skladby s beznadějným koncem je reflexí současné doby, jak ji vnímají mladí progresivní metalisté, přibližuje Daniel:„Text písně je o člověku, který vnímá společnost jako falešnou, chladnou, soudící a znechucující. Je v něm zmíněna přeměna v člena této společnosti, v níž je označen jako The Faceless Ghoul.“ Celé EP „The Silent Whisper“ vyjde 24. února a nejbližší koncert, na kterém jej kapela převede živě, je v ostravském klubu Barrák 23. března.

Zdroj: TS