DJ Schimek headlinerom na One Love Festival 2011!

Slovensko má opäť prestížne zastúpenie v zahraničí! Náš rodák DJ Schimek bude headlinerom 3. ročníka významného poľského eventu “One Love Festival 2011“, ktorý sa uskutoční už túto stredu 22.06. v momentálne najlepšom krakovskom klube Base!

Po boku Schimek-a v hlavnom čase zahrá talentovaná thajská Djane a producentka Nakadia, ktorá momentálne žije a tvorí v Berlíne. Okrem už spomínaných headlinerov sa na One Love Festivale predstaví celá poåská djská elita ako Carla Roca, Diana D’Rouze, Siasia, Poziom X, Optymist, Jakub Rene Kosik, Meg Cocaine, Adam O a veľa inných.

One-Love-Festival

Okrem dokonalej zábavy má však One Love Festival ešte jeden ušľachtilý charitatívny ciel. Výťažok  z tejto akcie bude totiž použitý na financovanie náročnej a drahej zahraniænej operácie 3 ročného dievæatka Antonínky (Antosia), ktorá od narodenia trpí nádorovou chorobou. Doterajšou liečbou sa však už teraz dosiahlo výrazné zlepœenie stavu a je vysoká  pravdepodobnosť úplného vylieæenia dievčatka po uskutočnení spomínanej operácie.

Promo video  ktoré nahral DJ Schimek
k One Love Festival vráví za všetko (video v polštine):

Okrem One Love Festivalu sa s DJ Schimek-om môžete stretnúť aj na Slovensku a to už tento piatok 24.6. na Open Air Fest v Humennom kde tento DJ bude neoficialne oslavovat svoje narodeniny (25.6.). Bude skrátka veľmi veselo!
 

Open Summer Fest Humenné

No a isto si taktieŸ nenecháte újsť vystúpenie dJ Schimek-a na BeeFree 2011 v sobotňajšom hlavnom čase na techno stage.
 

BeeFree 2011

Všetci tam musia prísť! ☺
www.djschimek.com
https://www.facebook.com/djschimek

Zdroj: djschimek
Publikoval: Gregi