DJ Pavel Bidlo hosťuje na poslednej letnej MIE!

Stál pri zrode českej elektronickej scény a nemalým dielom prispel k jej vývoju. Má rád tvorivých umelcov a sám je tiež tvorivým typom. Jeho úspechy sú snom mnohých ambicióznych DJs a producentov. Reč je o legende pražského DJingu, Pavlovi Bidlovi, hlavnej hviezde júlovej MIE.

Na začiatku 90s sa toho v Prahe veľa nedialo, existovali však nespokojné partičky hudobných nadšencov, ktorí sa zgrupovali okolo rádio stanice, ktorá začala svoje vysielanie z Letnej pod Stalinom a volala sa Rádio 1. Bidlo sa vždy objavil na tom správnom mieste a jeho významným pričinením sa undegroundová tanečná hudba dostala nielen do spomínaného rádia, ale celá Praha dostala príchuť acid house horúčky, ktorú symbolizovali generačné filmy ako Šeptej a kluby Bunkr, Roxy a Radost FX.

Party MIE je takisto ako DJ Bidlo sama o sebe legendou a v auguste si dá zaslúženú mesačnú prestávku, takže na parket sa vráti až v septembri. Letné vydanie MIE vypukne v piatok 27.7. a už tradične sa bude odohrávať na dvoch parketoch. Na prednom bare si vás podajú CODE a Mishek s groovy organickým mixom a DJ Pavel Bidlo, spolu s rezidentmi Glaubicom a Haberlandom na hlavnom floore naservírujú letnú dávnu sweet house music. Bidlo pri tejto príležitosti namixoval exkluzívny MIE mix, ktorý si môžete vypočuť na stiahnuť tu: https://www.mixcloud.com/pavel-bidlo/mie-umixoval-pavel-bidlo/

27. July 2012 piatok
Nu Spirit Club
[MIE]
DJ Pavel Bidlo (Nightphunk, Solstice/CZ), DJs Glaubic & Haberland, Bar Lounge: DJs Mishek & C.O.D.E.
Bidlo je snáď jeden z prvých ak nie vôbec prvým house music DJom z Prahy.
Je skvelé, že sa stále venuje hraniu a zahosťuje na letnom vydaní našej kultovej house party [MIE].
2 floors, deephouse, house, funk, soul

https://www.facebook.com/events/360777860661534/

eflyer MIE.jpg

Zdroj: Nu Spirit
Publikoval: Redakcia GREGI.NET