DJ Mark VOSS a Dara ROLINS odpremiérovali tanečnú verziu piesne ARABELA vo vypredanej O2 Aréne

Slovenský producent a DJ Mark Voss ponúka jeden remake-hit za druhým. Aktuálne prichádza s prerábkou piesne ARABELA od speváckej divy Dary Rolins. Speváčka pesničku pôvodne nahrala v roku 1982 a o rok neskôr ju vydala na albumovom debute Keby som bola princezná Arabela.

Dara Rolins cez víkend hneď dvakrát vypredala O2 Arénu a v oboch prípadoch ju na pódiu na záver večera doprevádzal DJ Mark Voss, aby spoločne odprezentovali a odpremiérovali tanečnú verziu piesne Arabela, ktorú popovo a moderným zvukom s EDM prvkami zmixoval práve producent Mark Voss. „Fantastická skúsenosť! Bolo mi cťou spolupracovať s tak úžasnou osobou, ako je Dara. Určite to nebola posledna spolupráca,” vyjadril sa ku koncertu aj spolupráci Mark Voss.

Singel vydali spoločne v sobotu 27. januára a okamžite sa stal prvým najstreamovanejším trackom na digitálnej platforme iTunes v Čechách. Zo skladby, ktorá bola prídavkom a zároveň prekvapením, boli fanúšikovia na koncerte extrémne nadšení a plní najsilnejších emócií! „Najlepší song celej show…..Tá energia! Mala som zimomriavky, keď dala túto pesničku. Mark wau!….Bola to pecka, geniálne!…..Na záver sa triasli aj balkóny!….“, chválili fanúšikovia song po koncerte.

Link na digitálne platformy: https://WMCZ.lnk.to/Arabela
Official lyric video: https://youtu.be/wLjIuYUpdJ0?si=Z3X0fW1-cOKUPa1l

Zdroj: TS