Dj Kato na Reaction Control: Musíš to robiť srdcom!

Jeho meno pozná azda každý milovník lámaných beatov na Slovensku. Najprv pripraví kvalitný event a potom baví ľudí svojimi setmi až do rána. Dj Kato v interview pred párty Reaction Control 15.

Chcete vedieť ako sa mu darí spájať hranie s organizovaním eventov alebo aký je jeho vzťah k technu? Čítajte ďalej a tešte sa na 29. marec v žilinskom Enjoyclube, kde bude „katovať“ nielen mladšie, ale aj staršie publikum.

Kato_1

Peťo, už čoskoro Ťa uvidíme na žilinskej žúrke Reaction Control…
Som veľmi potešený z pozvánky na hranie na takej skvelej párty!

Táto párty je povestná aj pre svoju bláznivú atmosféru. Spomenieš si aj Ty na nejaký šialený zážitok počas hrania?
Šialených ale aj neuveriteľných zážitkov je neúrekom, ale ten top je asi z prvej Let it roll Open air na Duchonke, kde som hral v krásne nedeľné slnečné ráno. Na stagei asi cez 40 ľudí, ktorí sa náramne bavia, stále ma dvíhajú do výšky a chytajú za zadok atď :-D. Vtom sa vedľa mňa objaví Netsky, Sigma a MC Darrison, odstavia ma od pultu a kalia ďalej sami asi cca pol hoďku – mega silný zážitok s fajn ľuďmi.

Kato_2  

Ľudia si Ťa spájajú najmä so značkou Let it roll. Si promotér aj dj. Viacerí dji sa zhodli, že robiť obidve veci naraz na 100% je veľmi náročné, niekedy priam nemožné.
Musím povedať, že je to tak, je náročné robiť aj jednu aj druhú vec na 105%, ale keď to človek miluje a neskutočne ho to napĺňa, tak z toho vznikne to, že vám prinášame tie naj festivaly, klubové eventy a kopec sprievodného programu k tomu. Snažím sa samozrejme aj naplno venovať dj-ingu, čo nie je tak isto ľahké. Tieto veci milujem a je to môj zmysel života. Pokiaľ sa v tejto brandži chcú angažovať nezainteresovaní ľudia, tak jednoducho pochopia, že to musíš robiť srdcom – inak to nejde!

V Žiline budeš headlinerom druhého dnb pódia. Čo na nás chystáš?
Je mi cťou headlinovať na dnb stage Reaction Control! Pripravím si veľmi pestrý a špeciálny setík, ktorý bude obsahovať aj tracky staršieho dáta, ktoré vždy rád zaraďujem do svojich setov, aby som potešil aj starších návštevníkov a tým mladším ukázal, na akých krásnych veciach vyrastala dnb scéna. Veľmi sa na vás všetkých teším!

Kato_3

Okrem dnb bude na akcii na druhom pódiu znieť techno, kde zahrajú Darren Price (Underworld), Boss a ďalší. Aký je Tvoj vzťah k technu?
Môj vzťah k technu bol vždy blízky, nakoľko techno & house fungovali na začiatku mojej profesionálnej kariéry a oslovovali masy ľudí. Sám si osobne veľakrát na menších klubových eventoch rád zahrám aj house s nejakými techno trackmi. Konkrétne Underworld mi boli velikánsky vzor a štart do môjho sveta elektronickej hudby.

Dj Kata môžete naživo vidieť a počuť napríklad 29.03. v Enjoyclube v Žiline, kde zahrá na druhom pódiu na akcii s Darrenom Priceom a ďalšími djs.

Sledujte náš web a nasledujúce linky, kde môžete vyhrať VIP vstup pre svoju kamošku či kamoša:
https://www.facebook.com/events/500464540067024/
www.fb.com/reactioncontrol

Reaction_control_15

Zdroj: Reaction Control