DJ Jay hlási comeback po štyroch rokoch ….

Písal sa rok 1992 kedy prvý krát, vtedy ešte ako JayDj pričuchol k „djingu“ a začal sa zaujímať viac o hudbu a všetko s nou spojené. Prvá „diskotéka“ odohraná z dvoj kazeťáku. Neskôr spolupráca s divadlom, módnymi show a všeobecne akciami spojenými s hudbou ako takou.

Samozrejme počúvanie relácii 90tych trokov: DJ Special, či BPM in action s DJ Malovcom. Prvé vinyly a pokusy mixovať do seba dve platne … Dnes možno trošku nepochopiteľné, v tejto rýchlej dobe plnej muziky Mp3 dj konzol a samozrejme djov, eventov, pártys a rôznych žúrok, ktorých Jay za ostatných 16 rokov odohral neúrekom.

Spomenieme tie najznámejšie : DoubleDecker, Metaxa Sunshine, Disco TV, BeeFree, Globe Clubbing, Nočné Vlny hrania v pražských kluboch Roxy, Radost FX, Bukanýr, plzeňskom PH+ a veľa iných po celom Slovensku a Čechách.

V roku 2000 začína hrávať pod krídlami bookingu StereoDisco, neskôr od 2002 pod vlastným WhiteTape spolu s Bollom a Shifterom.

Spolupodieľa sa na relácii žilinského rádia pod názvom Extáza a neskôr spoločne s Milanom Lieskovským vyrába pre internetové rádiá vlastnú reláciu FreeLine, počas nasledujúcich dvoch rokov ….

Zahral si po boku takých mien ako : Soul II Soul (uk), Soul Mekanik (uk), Dano (usa), JayDee, D.Mitchell (uk), Souldoubt (uk), Rob Boskamp, Dave Angel, Natasza & Oscarix (at), Smoove (at), Pat Heart (fr) ale aj slovenskej a českej Dj elity : Haberland, Glaubic, Dodo, Keče, Lumier, Bidlo, Tráva, Tvyks, Cubik a mnoho ďaších

Organizoval akcie pod názvom Headworx a Freeline a ako rezident pravidelne hrával v kluboch: PH+ (cz), Planet Club (pb), Alpia (mt), Guru (za) ….

V roku 2008 po bezmála 16 rokoch djingu si dáva pauzu aby nabral sily, istý odstup a nadhľad nad súčasnou klubovou scénou aby ponúkol teraz trosku niečo iné …

Jay sa vždy snažil spájať viac štýlov deep house, groovy, vocal, breaky ale aj prvky progressive a jemného tech.house. Najbližšie sa Jay odohrá svoj set v príjemnej pizzerii a bare Marína , ktorú nájdete pri žilinskom Vodnom diele, pokiaľ sa Vám nepodarí prísť užite si aspoň jeho aktuálny COMEBACK set, ktorý si môžete vypočuť v jeho dvoch častiach:

Aktuálna TOP 15 :

JAY´s COMEBACK TOP 15 – SUMMER 2012
01. Klangkarussell-Sonnentanz (Phoniques Sonnentrance Remix)
02. Giom-Let the Music Play feat. Pablo Fierro (Giom Remix)
03. Audiowhores, Coqui Selection-Sometimes (Coqui Selection Remix)
04. Disco Stu, John Monkman-Don’t Have To Be Beautiful (Original Mix)
05. Martin Roth-Beautiful Life (Original Mix)
06. Martin Roth-Just One More feat. Pete Josef (Martin Roth Remix)
07. Frankie Knuckles-Your Love feat. Jamie Principle (Danism Remix)
08. The Shapeshifters-Only You (Original Mix)
09. Something Good-Wannabe (Extended Mix)
10. Roy Mclaren-Minor Affair (Something Good Remix)
11. Fred Everything, Giom A Better World (Original Mix) Large Music
12. Florence & The Machine-Spectrum (Say My Name)
13. Human Life- In It Together (The Shapeshifters Remix)
14. Danism, Haze-Closer (Vocal Mix)
15. Something Good- Before Dawn feat. Sansa (The Shapeshifters Remix)

Všetky potrebné informácie, sety na stiahnutie, pripravované akcie TOP a podobne nájdete na oficiálnych stránkach:https://www.facebook.com/jay.whitetape

Ak vás to oslovilo budeme radi ked sa pridáte, lajknete a napíšete nám svoj názor :-)

Zdroj: Whitetape booking