Diversity X-Mass Special Edition

Tak a je to tu!!! Po úspešnej štartovacej akcii Diversity pokračuje ďalej, tentokrát s podtitulom X-Mass Special.

Ako sme na začiatku avizovali, Diversity bude akcia prinášajúca tie najkvalitnejšie zlomené beaty aj do vášho mesta či dediny, tak svoje slová aj dodržíme! Druhé pokračovanie sa preto odohrá v Discoklube Ľubochňa, v malebnej liečebnej dedinke Ľubochňa, neďaleko Ružomberka!!

V tomto klube sa podobné akcie už v dávnejších dobách odohrávali a preto veríme že sa tradícia znova aspoň v tento sviatočný čas obnoví a oslávite spolu s nami sviatky radosti a pokoja, ako inak ako práve zlomeným beatom!

Do tanca vám zahrajú okrem usporiadateľskej Diversity crew v zložení : ADRUM, JACOBTIC, KNIGHT&RAMIREZ,aj hostia..;)

Ako prvého sme pre vás pozvali zástupcu drum and bassovej komunity z Ružomberka a to menovite mladíka, ktorý si hovorí REHY.

No a aby táto špeciálna vianočná akcia, mala aj nejaký ten bonus, tak sme si pre vás pripravili aj headlinerov, v drum and bassovom svete už známych matadorov, majiteľov jedného z naj hudobných klubov na hornej Nitre a najmä skvelých djov a bavičov.

CENCO & DYKMAN z Prievidze, zástupcovia Codered crew a organizátori známej akcie s názvom BASS, vám prídu naložiť čo sa do vás zmestí a presvedčiť vás že ešte ani z ďaleka nepatria do starého železa!

Takže Ružomberok a okolie, neváhajte a príďte si po cca 2rokoch opäť vychutnať týchto prievidzkých masérov naživo už na budúci piatok tj.20.12.2013 a ukážte že drum and bass v týchto krajoch ešte úplne nevymrel..;)

Bližšie info ohľadom line-upu, spojov a všetkého potrebného už čoskoro!!!

https://www.facebook.com/events/520150154747548/?fref=ts

diversity2_web

Zdroj: Diversity crew.