Diváci prijali Leto v Štúdiu L+S s nadšením.

Novinka Štúdia L+S v podobe špeciálneho júlového programu sa stretla s veľkým úspechom. Všetkých jedenásť večerov bolo vypredaných a do divadla tak spolu prišlo cez 2200 divákov.

„Skúsili sme, či je leto pre divadlo zakliate. Diváci náš presvedčili o opaku. Jedenásť spoločných večerov, plných spontánnej radosti naozaj stálo za to a už teraz rozmýšľame, čo ponúkneme budúci rok,“ hovorí výkonný riaditeľ divadla Pavol Danišovič.

Hrala sa osvedčená klasika, ale aj najnovšie inscenácie divadla – pesničkové Spomínanie na Paríž či vtipne zrežírované Listy Emilovi, ktoré mali premiéru len tento rok. Aj za krátky čas si však stihli nájsť svojich fanúšikov. Scéna Štúdia L+S patrila počas júla aj dvom koncertom, ktoré boli zaplnené do posledného miesta. Najskôr publikum ocenilo veľkým standing ovation dvojicu Milan Lasica a Peter Lipa, potom v divadle zožala úspech skvelá Sima Martausová so skupinou.

Štúdio L+S počas prvého ,,prázdninového“ mesiaca hosťovalo aj mimo Bratislavy. Okrem tradičných zájazdových predstavení bolo pozvané aj na festival Pohoda, kde sa hrala inscenácia inšpirovaná pesničkami Jara Filipa a Milana Lasicu Spomínam na Paríž.

August bude v Štúdiu L+S síce prázdninový, ale bude sa pracovať aj na prípravách novej, 32. sezóny. Tá odštartuje 10. septembra a jednou z noviniek bude nakrúcanie relácie Show Jana Krausa. Premiéra pripravovanej hry v réžii Eduarda Kudláča, v ktorej sa objavia Tomáš Maštalír a Marian Miezga, je naplánovaná na koniec októbra.

Zdroj: Štúdio L+S