Dissolving of Prodigy na poslednom koncerte!

26. januára budúceho roku oslávi Pařát svoje ďalšie narodeniny, no táto párty bude zároveň aj smútočnou hostinou. Po 20 rokoch sa totiž zavŕši koncertná existencia doomovej legendy DISSOLVING OF PRODIGY.

Tá sa po roku a pol nečinnosti opäť objaví na pódiu, avšak podľa slov frontmana Fusateho, to definitívne bude naposledy. Prišiel čas predať žezlo mladšej generácii. Príďte aj Vy sprevádzať kapelu pri jej lúčením so svetom pozemským!

Tento večer však bude mimoriadny aj kvôli krstu legendárnej nahrávky „Time Ruins Also Beauty“, ktorá sa po 15 rokoch pod Pařátom tiež dočká svojho vinylového vydania. Pôjde  o double vinyl s bonusmi. Vďaka tejto udalosti na Vás čaká polhodinový set zostavy DISSOLVING OF PRODIGY z roku 1997. Spoločne sa na jedno pódium postavia Fussaty, Hadgi, Xeňa, Pichloč a hostia.

Hudobne sa s „Dissolvingmi“ prídu rozlúčiť kapely Assessor, Everlasting Dark a ďalší. Súčasťou večera bude tiež rozsiahla videoprojekcia, bohatá tombola, atď.

Veríme, že v sobotu 26. januára si nájdete čas a prídete trebárs aj z druhého konca republiky, aby ste si pozreli posledné vystúpenie DISSOLVING OF PRODIGY. Podobná udalosť sa totiž už nikdy nebude opakovať.

Bližšie a ďalšie informácie budeme postupne dopĺňať.

Zdroj: Pařát