Discover More 2016 pozná svojho víťaza!

Harley-Davidson pozná svojho víťazného jazdca tohtoročného projektu Discover More 2016. Stal sa ním Lotyš Michaela Rozhdestvensky, ktorý si tak splní dvojtýždňovú jazdu snov v lokalite podľa vlastného výberu. V projekte, ktorý je tento rok spoločný pre Slovensko, Českú republiku, Maďarsko a Pobaltské štáty obstál víťaz v konkurencii 1 315 záujemcov.

Víťazný jazdec bol vybraný na základe odpovede na súťažnú otázku: „Ako by ste opísal svoju dvojtýždňovú jazdu snov na motocykli H-D v menej ako 200 znakoch?“, na ktorú odpovedal zo všetkých najzaujímavejšie. Na dva týždne tak zmení sen na skutočnosť a bude si užívať spoločne so svojim parťákom na touringových motocykloch H-D. Získa tiež vreckové 5000 eur na pokrytie cestovných nákladov aj potrebnú technickú výbavu na zdokumentovanie každého kilometra jeho jazdy snov.

IMG_6706

„Víťazstvo ma potešilo a nadchlo. Keď som videl možnosť vyhrať jazdu snov, povedal som si prečo nie. Nič nie je nemožné. Snívam o tom prežiť svoj 2-týždňový trip v USA, v rodisku Harley-Davidson. Vyrazím s niektorým z mojich kamarátov, medzi ktorými teraz robím menšie výberové konanie,“ povedal nadšene po vyhlásení Michael.

V naslesujúcich týždňoch čaká Michaela výber termínu a trasy, aby sa maximálne zhodovala s jeho predstavou. Víťaz Discover More, ktorý pochádza priamo z Rigy v Lotyšsku, získa okrem vreckového 5 000 eur aj technickú výbavu v podobe GoPro kamery, aby mohol dokumentovať každý okamih svojej jazdy.

„Veríme, že tohtoročný víťaz Discover More si svoju jazdu snov užije spoločne so svojim parťákom, a že inšpiruje ďalších jazdcov, aby sa k nim pridali a mali možnosť zažiť, čo znamená sloboda v ponímaní Harley-Davidson. Sme naozaj zvedaví, akú trasu si víťaz zvolí a kde sa svoju jazdu snov rozhodne prežiť. Nech už si vyberie európske cesty, USA alebo aj Thajsko, čaká ho skutočný zážitok,“ hovorí Martin Heřmanský, Country Manager Harley-Davidson pre strenú a východnú Európu.

Viac informácií o projekte Discover More 2016 nájdete na: https://discovermore.harley-davidson.com/cs_CZ/

Zdroj: Edo Kopček