Disco 3001: Roskow Kretschmann!

Roskow Kretschmann, člen legendárnej Jazzanovy a muž stojaci za projektami Kosma, Forum & Intega a Sygaire na našej augustovej top party s farebnou zmesou boogie, electro, hip hop, soul, funku, afro, a karibikom inšpirovanou club music. Roskow začal v roku 1983 s breakdance ovplyvnený veľkou vlnou hip hopu z USA.

V 90. rokoch produkoval veľa rôznych projektov ako Young guns, A real dope thing, Spax, Generated x-ed … Unavený z hip hopových produkčných šablón z tohoto obdobia začal miešať starú a novú hudbu, hudbu všetkých žánrov a takto inšpirovaný vymyslel svoj trip hop fusion projekt Kozma. Krátko po vydaní Kozma a prvej Delicious Doughnuts Compilation, ktorú produkoval, sa dal dokopy s Axelom a Stefan z Extended Spirit.

Viac menej náhodou začnú pracovať na druhej Doughnuts Compilation spoločne s Alexom, Jürgenom a Claasom a preskočí iskra. Všetci šiesti vytvoria skupinu Jazzanova, a krátko na to label Sonar Kollektiv. Ako vedľajší projekt, Roskow založil Forum & Intega spolu s Matti Hellwigom. Vydali veľa breakbeatu, speed garage remixov a niekoľko originálov. V roku 2005 začal produkovať pod starým graffiti alter egom Sygaire, v ktorom sa hrá so zmesou boogie, electro, hip hop, soul, funku, afro, a Karibikom inšpirovanou club music.

Vstupenky na našu akciu mesiaca si môžete zakúpiť v predpredaji v sietiach Ticketstream.sk a Tixy.sk.

Disco 3001- Roskow Kretschmann
(Jazzanova, Kosma, Sygaire/DE)
Tom Wieland aka 7 Samurai (AT), Kinet (Nuspirit.sk)
Bratislava, NU SPIRIT CLUB, Šafárikovo nám. 7
19/08/2011 21:30
cena v predpredaji: 6 eur
house, laser disco, nu soul

Roskow

Zdroj: NuSpirit
Publikoval: Redakcia GREGI.NET