Disco 3001: Functionist (FM4 unlimited/AT)!

Rakúske rádio FM4 je v Bratislave známe všetkým hudobným fajnšmekrom. Práve odtiaľ prichádza DJ Functionist, ktorý bude hosťom na ďalšom vydaní eklektickej klubovky Disco 3001.

Matthias Schoenauer aka Functionist je DJ, hudobný producent a remixér z Viedne. Je duchovným otcom legendárnej denne vysielanej mixshow FM4 Unlimited. Jeho hudobný vesmír je definovaný Funkom vo všetkých moderných variantov. Pôvodne vychádza z Hip Hopu, na jeho playliste však dnes nájdete House, Soul, Disco a Dub. Jeho cieľom je vytvoriť svojim setom jedinečnú a živú hudobnú zmes.

Rádio je pre Functionistu médiom číslo jedna už od roku 1992, či už v začiatkoch na pirátskych rozhlasových staniciach, alebo neskôr v FM4. Od leta 2005 znejú v éteri denné shows Unlimited, v ktorých Functionist a DJ Beware kombinujú všetky hudobné štýly. Klasika, novinky, rovnako ako exkluzívne remixy, ktoré sami produkujú. Keď sa práve nevenuje vysielaniu, stará sa o zvukový dizajn a vytvára vlastné beaty, ktoré vyšli na jeho sólovom albume Coalitions Pt. 1.

https://www.myspace.com/functionist
https://soundcloud.com/functionist
https://www.residentadvisor.net/dj/functionist
https://www.facebook.com/events/143687665749581/

Disco 3001
3.2.2012, Nu Spirit Club
DJ FUNCTIONIST (FM4 unlimited/AT)
DJ 7 SAMURAI (Gamm/DE)
DJ Kinet (Nuspirit.sk)

Disco 3011

Zdroj: Nu Spirit
Publikoval: Redakcia GREGI.NET