„Díky Vám“, Siluety vydávají nový singl

Kapela SILUETY má od svého vzniku v lednu 2022 na svědomí další, již čtvrtý singl z připravované desky, která vyjde v roce 2024. „Díky Vám“

SILUETY patří mezi jednu z nejmladších kapel na české hudební scéně, čemuž vůbec neodpovídá počet odehraných koncertů. Za rok svého působení jich odehráli více jak sedmdesát a tento rok ještě přidávají plyn!

SILUETY pojedou jako předkapela letního turné DIVOKÉHO BILLA, který oslaví 25 narozeniny.

„Singl jsem přinesl na dýchánek, který probíhal v Krkonoších na horské boudě a s naším zpěvákem Honzou jsme ho doladili do dnešní podoby. V tom se píseň liší od ostatních, které většinou vznikaly v dodávce. Tímto singlem jsem chtěl poděkovat všem těm, kteří jsou zmíněni v textu, ať je to rodina, přítelkyně a nebo naši skvělí fanoušci.“ Popisuje vznik singlu bubeník Antonín Matyásko.

Singl je další puzzle, který bude přiložen na desku, která postupně vzniká od založení kapely. Do konce roku mají SILUETY v plánu vydat ještě dva další singly a na jaře 2024 spatří světlo světa debutová deska, která na své jméno teprve čeká.

Singl „Díky Vám“ vyjde na většině streamovacích platformách, jako je Spotify, Apple Music, Deezer apod. 2. 3.  2023. Video k singlu vyšlo v těsném časovém závěsu 5. 3. v 18:00 na Youtube kanálu kapely.

Jako poděkování fanouškům kapela oznámila hostování v rámci letního turné kapely Divokej Bill, kteří tento rok slaví 25 let na hudební scéně!

„Na turné se neuvěřitelně těšíme! Na fanoušky Divokého Billa i kapelu samotnou a zároveň víme, že chceme publikum na jejich milovanou kapelu pořádně rozehřát.“ Říká k nadcházejícímu turné frontman Jan Matyásko.

Kapelu SILUETY spoluzakládali dva jmenovci Honza a Antonín Matyáskovi, kteří k sobě přizvali baskytaristu Martina Cibulku v lednu 2022.

Instagram:  https://www.instagram.com/siluety_official/
Facebook:  https://www.facebook.com/SiluetyOfficial
Youtube:  https://www.youtube.com/@siluetyofficial3533

Zdroj: TS