Deyonell vydáva horúcu novinku V rytme s tebou.

Nový slovenský objav svetového formátu Deyonell vydáva horúcu novinku, ktorá sa volá v rytme s tebou. Skladba je plnej energie a rozhodne vás prinúti do tanca. Jeho nový klip vám výrazy dych. Texty si píše sám a hovorí, že ho to veľmi baví. Spevák Deyonell pochádza z malého a historického mesta Levoča a už, ako pätnásťročný spieval v gospelovom zbore v Spišskej novej vsi.

Pôsobil tam krásnych 10 rokov a prezradil nám, že to bolo jedno z najlepších období, ktoré prežíval. Keďže Deyonell už, ako pätnásťročný navštevoval gospelový zbor tak nám aj prezradil, že od tej doby nepil žiadny alkohol, a tak tiež nefajčil ani cigarety. Vždy sa snažil v živote niečo dokázať a rozhodol sa ísť študovať, ako herec a spevák žiaľ rodinné problémy mu v tom zabránili keďže stredná škola sa nachádzala v Košiciach diaľka mu v tom zabránila. Napriek tomu sa nevzdal a úspešne zmaturoval v odbore marketing. Potom Deyonell pracoval v rôznych obchodných sieťach, kde sa napokon rozhodol odísť do zahraničia za lepším životom.

Keďže začiatky v zahraničí nie sú ľahké našiel si prácu ako umývač riadu, kde sa potom dopracoval na supervizora vo veľko obchodnej prevádzke. Práve v zahraničí si deyonell začal plniť svoje sny. Deyonell je talentovaný spevák, ktorý ma dar v hrdle a na instagrame si získal srdcia viac než 11 000 sledovateľov. Deyonell tvrdí, že na prvý pohľad nie je to také ľahké, ako sa zdá, ale je presvedčený, že, keď človek chce tak sa dá všetko. Treba si ísť za svoje sny aj keď ti nikto neverí tvrdí Deyonell.

On sám je tým pravým príkladom keďže celú svoju tvorbu si financuje on sám. Tvorba hudby nie je až taký lacný špás hlboko verí, že sa to zmení a vydavateľstva sa budú byť o spoluprácu. Deyonell nám prezradil, že chystá veľa noviniek a, že všetko vydá v pravý čas.

Zdroj: TS