Device 09 Special Edition: MeryEn v Leviciach!

Ahojte priatelia ďalšie vydanie obľúbenej tanečnej párty,ktorá čoraz viac naberá na svojej kvalite sa bude niesť s podtitulom Special Editon.Prečo special???

Z prostého dôvodu bude to večer plný zmien a noviniek či už zmena stage-u a jeho vizualizácie,množstvo sprievodných aktivít,ktoré budú počas večera prebiehať ,ale hlavne premiérovo sa na Device predstaví hosť spoza hraníc.O support sa postrajú skúsený dj-i a producenti ,ktorích na domácej pôde snáď netreba nikomu predstavovať spoločne z rezidentnými dj-mi tejto klubovej noci.Poďme si teda odhaliť čo sa skrýva za oponou Device Special Edition.

MeryEn /sasazu prague/

Narozená v září ´82 v Karviné, vyrůstala v rodině, zanícené pro hudbu a tudíž obklopena vinylovými deskami. Po úspěšném vystudování obchodní a bankovní akademie se rozhodla pustit na profesionální dráhu diskžokejky. Své předsevzetí si začala splňovat v r. 2002, kdy jí do tajů mixování zasvěcoval Dj Blond a Hyde. První vytoupení absolvovala v klubech Ostravska – Větrák, Bar-Vy, Tazzmania. Po otrkán…í se následoval Fabric a několik párty, kde hrála např. s Master G nebo Sneakem.

V r. 2004 dostala příležitost hrát i v zahraničí a to na Slovensku (Club 22, kde vystupovala s Vectifem a M.Cobaltem) a v Polsku (cluby Pozytywka v Rybniku a Ex.Lemon v Gliwicích). Svou premiéru si odbyla i v pražském Roxy, kde podpořila vedle Clubvibeho a Raie i live vystoupení Face To Face. Ve svém rodném městě stihla hraní s Chrisem Sadlerem v klubu Čarodějky.

V říjnu 2005 hrála na mega párty Explosion s koncentrací nejlepších DJane z Česka a zahraničí, která usilovala o zápis do Guinessovy knihy rekordů.

V září 2006 se také zařadila na playlist klubu Mecca, kde hrála společně se svou dlouholetou známou E-lite.

V létě 2007 si zahrála v klubu Diablo s velmi známou DJ Luccou. Dále byla pozvána do Německa jako hlavní protagonista na párty Pleasure Deluxe.

2008 zahrála na akci s hudebním fenoménem Corvinem Dalekem v Brně v klubu Mersey a také si odbyla premiéru v brněnském klubu 7 Nebe, kde večer rozvířila společně s Laddy M, Michaelem C, Radanem Machem atd…

2009 si již dvakrát zahrála s brněnskou DJane Patricií a také se slovenským DJem a producentem Tomášem Haverlíkem – jednou v clubu Prdel v Praze a podruhé v Loďcafe v Bratislavě. V říjnu se poprvé ukázala na line-upu jednoho z největších prostorů v ČR v klubu SaSaZu a to hned po zvučném jméně americké scény Robbie Rivera. Po této premiéře bude MeryEn v SaSaZu k poslechnutí častěji.

2010 má za sebou premiéru v tv Očko (https://www.stream.cz/video/425028-frisbee-maryen), několik dalších hraní v SaSaZu společně s DJkou Evson, společný večer s Femme2Fatale….

Poprvé se letos objevla na francouzské scéně a to ve městě Marseille v luxusním sportbeach cafe přímo u pláže….

Dostává se na line-up akce 3G, která se pravidelně koná v klubu Fabric OV, kde tento rok lákal klub na světově známé jméno Cosmic Gate!

2011 – v tomto roce se MeryEn stává součástí DJského teamu podporovaného značkou Storm – dostává se tedy na akce pod názvem Storm Wow Night, které probíhají po celé ČR (Gimlet, Ďábelská huť…)

Dále se dostává na line-up druhé stage M-zone na velkolepé akci [b]Trancefusion[/b] s hlavními headlinery jako [b]ATB [/b](D), [b]Dash Berlin (NL), Cosmic Gate (D), Roger Shah (D), Sean Tyas (USA)[/b], Myon and Shane 54 (H), First State (NL), BonTrip (CZ)

Very special guest: Emma Hewitt (AUS) – live!

Další bombou tohoto roku je účast na druhé stage v Brně na Výstavišti, kde je hlavním tahákem celé akce jediný [b]DJ – TIESTO![/b]

A na podzim se podruhé dostává na line-up druhé stage akce Trancefusion s hlavními taháky GABRIEL & DRESDEN (USA), GIUSEPPE OTTAVIANI (IT), MARCEL WOODS (NL) ,ARNEJ (CAN) , MAT ZO (UK), MOONBEAM (RUS) , BOOM JINX (UK) , CHRISTIAN BURNS (UK), ELLER VAN BUUREN (NL).

2012: Premiéra ve velmi luxusním klubu Kotnov v Táboře, Pantheon Plzen, Planet klub Kutná Hora,PH+Plzeň, Galaxy klub v Hrdlech po boku DJ Luccy a Orbitha.

Stává se residentem noci Cherlleeders v pravidelných středečních mejdanech v nově otevřeném legendárním klubu Mecca Praha.

Účast na velké akci pod názvem Welcome to the party, kde si zahrála po boku švýcarského DJe a producenta Mad Marka.

Letní festival Czech house paradise – po boku českých jmen Michal Burian, Orbith, Chris Sadler.Klub Pantheon – nový imigový podnik v Plzni, ve kterém jsou tvářemi opět top čeští DJs (Orbiht, Burian, Ladida, Lucca)

V listopadu se poprvé dostává na line-up jedné z nejlepších undergroundových akcí – APOKALYPSA.

Stylově se pohybuje na platformě house a jejich odnoží. Nebojí se experimentovat a tak v jejím setu zazní i lahůdkové singly s lámaným beatem nebo zajímavým soundem jiných hudebních stylů.

DEVICE Special Editon
15.februára 2013 21:00 hod.
Empire club _ ul.Holubyho 5 ,Levice
MERYEN /sazazu prague/
DRAHOSH /nightdrivemusic,usmdjs.sk/
COLE a.k.a. HYRICZ /minimatica radioshow/
KAIZELS /melodica netlabel/
ANDROGYN /device party/
MORETTO /device party/

Zdroj: Device