Devastator Hall dorazí v dubnu poprvé do Ostravy.

Ostrava bývá na základě své historie často označovaná jako nejtvrdší město v republice. A co si zaslouží takové město? No přece tu nejtvrdší halovou akci! Té se dočká v pátek 12. dubna v rámci prvního ostravského vydání halovky Devastator Hall, kde si dají sraz všichni fanoušci tvrdé elektronické muziky.

Akce Devastator Hall je jedinou samostatnou harder styles halovou akcí v České republice. Navazuje na léty ověřenou Devastator stage, která je Ostravanům již dobře známá například z festivalu Beats for Love, kde v posledních třech letech byli k vidění takové hvězdy jako Angerfist, Zatox nebo Mad Dog.

Stylově bude první ostravská Devastator Hall zaměřena především na tekno/hardtek, hardcore, frenchcore a hardstyle. Návštěvníkům se během celé noci představí sedm zahraničních headlinerů, které doplní i lokální DJs. Kompletní line-up bude zveřejněn v polovině února. V tuto chvíli už je jasné, že vystoupí hardcorový N-Vitral, hardstylový Act of Rage i frenchcoroví Floxytek a Sirio.

Neméně zajímavé bude i prostředí, kde se akce Devastator Hall v pátek 12. dubna uskuteční. Pořadatelé se totiž rozhodli využít krásný industriální prostor Trojhalí Karolina, který si i přes rozsáhlou modernizaci zachoval jedinečný „genius loci“ bývalého uhelného dvoru. Návštěvníci se tak kromě nevšedních hudebních zážitků mohou těšit i na tajemnou atmosféru.

Vstupenky za zvýhodněnou cenu jsou k zakoupení na našem webu. Více informací najdete na oficiálním FB události.

VSTUPENKY: https://www.devastator.events/ostrava/vstupenky/
UDÁLOST: https://www.facebook.com/events/229436801316271/

Zdroj: LiR