Detská televízia LALA TV odvysiela online hudobný benefičný festival pre deti ČIPERKAFEST.

Detská televízia LALA TV prináša v tomto období do vašich obývačiek radosť pre našich najmenších. Televízia  pripravila pre svojich malých divákov množstvo hudobných a veselých prekvapení. Deti, ktoré nemôžu teraz chodiť do škôlky ani do školy, sa televízia rozhodla potešiť a spríjemniť im tento čas prostredníctvom online koncertov ich obľúbených detských hrdinov.

LALA TV v stredu 29. apríla o 15.00 hod. a následne aj 2. mája o 9.00 hod. odvysiela online benefičný hudobný festival pre deti pod názvom Čiperkafest. Bude to viac ako troj hodinová zábava s 23 účinkujúcimi určená pre deti aj tínedžerov. Cieľom festivalu bude nielen zabaviť detské publikum, ale festival má aj charitatívny rozmer. Vyzbierané finančné prostriedky budú určené zdravotníkom, ktorí sa v dôsledku svojej práce nakazili práve ochorením COVID – 19. Viac informácií nájdete aj na stránke www.ciperkafestzizolace.cz.

Všetci malí hrdinovia, ktorí museli ostať doma, si zároveň už teraz  každý pondelok, stredu a piatok o 10.00 hod. a o 18.00 hod. môžu pozrieť aj koncert ich obľúbenej dvojice PACI PAC, ktorý obsahuje tie najlepšie pesničky z ich CD a DVD.

Okrem online hudobných koncertov detská televízia LALA TV pripravila pre svojich divákov aj rôzne zábavné, ale aj náučné programy s ich obľúbenými detskými interpretmi, ako je Miro Jaroš či detský zabávač Strýko Baltazár. Strýko Baltazár sa rozhodol rozveseliť deti pri obrazovkách prostredníctvom talkšou, v ktorej sa rozpráva s obľúbenými hračkami. V prvej časti napríklad vyspovedal svojho kamaráta Macka Rúška. Miro Jaroš zas deti naučí, ako si majú vyrobiť rúško.

LALA TV je prvá detská pesničková televízia, ktorá je dostupná na Slovensku aj v Čechách. Je určená detskému divákovi od 6 mesiacov do 7 rokov, ktorým prináša do života zábavu, poučenie aj smiech. Doprajte svojim najmenším neobmedzený zdroj radosti a zábavy, a to 365 dní v roku! Stanica LALA TV sa nachádza v programovej ponuke viacerých televíznych operátorov a kábloviek – Magio TV, Magio Sat, Magio GO, DIGI TV, freeSAT SK, freeSAT CZ, ANTIK TV, Tango TV, SWAN, Slovanet, Martico, T-Mobile CZ či O2 TV CZ. 

Zdroj: LALA TV