Desmod s Majselfom cez víkend exkluzívne vystúpia spolu na Cibula Feste

Festivalové leto je v plnom prúde a letné open air akcie si fanúšikovia tejto zábavy konečne užívajú bez obmedzení. Po troch rokoch sa na nich rozbehla zábava, o ktorú ich pripravila pandemická situácia vo svete. A už o niekoľko desiatok hodín sa v hraničnom pásme na letisku v Holíči otvoria brány aj najväčšieho česko-slovenského festivalu Cibula Fest.

Počas víkendu sa v Holíči predstavia také hudobné esá ako Čechomor, Polemic, Mirai, Vašo Patejdl, Kali, Sima, Slniečko, Fleret, Metalinda, DJ EKG, ale aj DJ Milan Lieskovský či DJ Róbert Burian a celkovo viac ako 30 interpretov. Jedným zo zlatých klincov festivalu však bude aj kapela Desmod. Najväčším hitom nitrianskej kapely s frontmanom Kulym bola v posledných rokoch bezpochyby Kométa, ktorú naspievali s raperom Majselfom ako ústrednú pieseň filmu Gump – Pes, ktorý naučil ľudí žiť, s hviezdnym hereckým obsadením. Zladiť kalendáre oboch interpretov tak, aby mohli vystúpiť na jednom podujatí nie je vôbec jednoduché, no na tento víkend sa to podarilo.

„Organizátori Cibula Festu ma oslovili, či náhodou nemám v sobotu 23. júla čas prísť zaspievať Kométu naživo spolu s Desmodom do Holíča. Tých príležitostí stretnúť sa na jednom pódiu nie je veľa, pretože najmä cez leto sú naše pracovné kalendáre naozaj nabité. O to viac sa teším, že to vyšlo, pretože to bude exkluzívne len jediný raz počas tohto leta,“povedal Majself, ktorý ešte cez víkend bojoval s horúčkami, no už je, zdá sa, všetko v poriadku. Radosť z toho, že sa podarilo dostať oboch na jedno pódium neskrýva ani organizátor. „Desmod vystúpi ako posledný headliner festivalového programu a toto bude skvelá bodka za živými kapelami. Veľmi si vážime, že Majself neváhal a krátko pred podujatím prikývol na naše pozvanie, aj keď len na jednu pesničku. Veríme, že príjme naše pozvanie aj budúci rok, no už s plnohodnotným vystúpením. Fanúšikovia na Záhorí si ho veľmi žiadajú,“ prezradil organizátor festivalu Vladimír Chrenka.

Festival začína už vo štvrtok COOL Arénou so skvelými DJ-mi a v piatok a v sobotu sa k nej pridá hlavné pódium s nadupaným programom. Pripravená je tiež Food zóna, Drink zóna, adrenalínové atrakcie, chill out zóny s lehátkami, zvýšený hygienický komfort splachovacích toaliet a samozrejmosťou je aj campingové mestečko pre stanujúcich návštevníkov.

Všetky informácie nájdete aj na www.cibulafest.eu

Zdroj: TS