Desmod oslávi Absolútneho slávika na British Isles Tour 2012!

Úspešná skupina Desmod vyráža krátko po zisku Zlatého a Absolútneho slávika na svoje British Isles Tour. Skupina sa od 23. marca predstaví svojim rodákom na štyroch koncertoch. Spoločne tak s fanúšikmi oslávia svoj triumf na odovzdávaní hudobných cien Slávik za rok 2011.

Desmod už niekoľko krát hral pre svojich krajanov nielen v Anglicku a Írsku, ale tiež v Nemecku a Poľsku. Kuly sa na tieto zahraničné koncerty teší obzvlášť. „Sú iné. Ľudia sú hladnejší po slovenskej hudbe. Niektorí z fanúšikov neboli doma dva alebo tri roky. Všetci sa prídu doslova vyjašiť, zabaviť, vyspievať a totálne sa odreagovať, až na chvíľu zabudnú, že sú v zahraničí,“ opisuje spevák atmosféru koncertov.

Organizátori majú pre návštevníkov pripravené slovenské dobroty. „Autom vždy dovezú chrumky, horalky alebo kofolu. Ide to tam na dračku,“ dodáva Kuly s úsmevom. Desmod sa tejto tradície chopí tiež. „Chceme priniesť so sebou niekoľko fliaš Fernetu. Ten tam nemajú. Normálne ho tam prepašujeme,“ vtipkuje spevák. Spoločnosť budú skupine robiť ich priateľky a manželky. „Je super, že idú s nami. Máme tak spoločný výlet a dievčatá si vždy niečo pekné kúpia,“ dodáva líder Desmodu.

Počas svojho turné po britských ostrovoch navštívi Desmod Manchester, Londýn, Brighton a írsky Dublin. Fanúšikovia pop-rockovej skupiny z Nitry sa môžu tešiť na jej najväčšie hity. Okrem nich hudobníci predstavia naživo pesničky z aktuálneho albumu Iný rozmer.

Termíny a miesta koncertov:
23.3.3012 (piatok) Manchester – Jabez Clegg
24.3.2012 (sobota) Londýn – CS PARTY@229Venue
26.3.2012 (pondelok) Brighton – Komedia
28.3.2012 (streda) Dublin – Button Factory

Viac informácii o koncertoch a predpredaji vstupeniek nájdete na: www.pishter.com

Desmod

Zdroj: Edo Kopček, PR manažér turné
Publikoval: Redakcia GREGI.NET