Desmod má nový klip na skladbu „Spočítaj“, po prvý raz ju naživo vychutnajte na koncerte s Kryštofom!

Skupina Desmod stíha všetko! Vydala album „Výberovka“, má nový singel a koncertuje na festivaloch. Teraz má pre fanúšikov ďalšiu novinku! Na skladbu „Spočítaj“ už Desmod stihli nakrútiť klip! Naživo ju po prvý krát predstavia na špeciálnom koncerte so skupinou Kryštof 25. júla v bratislavskom NTC!

Nitrianska kapela Desmod je na scéne vyše 20 rokov a patrí medzi naše najúspešnejšie skupiny. 7-násobný Zlatý Slávik má na konte ďalší album „Výberovka“, ktorý obsahuje aj dve nové skladby. Na aktuálny singel „Spočítaj“ už Desmod stihli nakrútiť aj klip! Jeho réžiu si zobral na starosť Rendy… 

„Skladby „Inzerát“ a „Spočítaj“ sme nahrávali v pražskom štúdiu Faust. Rendy bol s nami a všetko zdokumentoval. Pohyboval sa medzi nami s kamerou a všetko zvládal sám. Z materiálu nastrihal videoklip a podľa mňa sa mu to všetko pekne podarilo. Ja mám rád takéto klipy, som spokojný.“ Opisuje spevák a líder kapely Kuly.

Do skladateľského procesu sa zapája celá skupina v zložení Mário Kuly Kolár, Dušan Minka, Rišo Synčák, Rišo Nagy a Jano Škorec. S textami k novým piesňam pomáhal nový člen, klávesák Martin Cibulka.

„Voláme ho Redface a naozaj bravúrne ovláda svoj nástroj. Námet na text singla „Spočítaj“ priniesol práve Maťo. Prišiel s tým, že má spravené prvé dve slohy. A ten jeho nápad sme potom rozvinuli spolu priamo tam v Prahe. V štúdiu to dostalo úplne iný rozmer. Takže má dokonca básnické črevo…“ Prezradil  Kuly.

Nový singel „Spočítaj“ Desmod po prvý krát na živo predstavia na špeciálnom dvojkoncerte so skupinou Kryštof. 25. júla v bratislavskom NTC sa obe kapely predvedú pod otvorenou strechou. NTC tak ponúkne všetky výhody športovej haly a zároveň atmosféru open air festivalu.

„Teším sa na to! S Kryštofmi, ako muzikantami sme sa videli párkrát, ale ako kamaráti sa nepoznáme. Takže som zvedavý ako si sadneme ako ľudia, to bude veľmi zaujímavé. Vnímam všetko, čo vydali. Richard Krajčo je podľa mňa veľký multitalent, je to charizmatický spevák a herec.“ Teší sa  Kuly.

Na koncerte 25. júla zahrajú Desmoďáci aj ďalšie veľké hity. Vstupenky na dvojkoncert kapiela Desmod a Kryštof v bratislavskom NTC sa predávajú v sieti ticketportal.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.