Desmod má historicky prvý vinyl!

Vo svete bežná vec sa pomaly udomácňuje aj na slovenskej hudobnej scéne. Vinyl sa stáva súčasťou kvalitnej diskografie a takú má aj kapela Desmod.

Molekuly zvuku, ostatný album kapely Desmod, ktorý vyšiel v októbri, sa pred pár dňami dočkal svojej vinylovej podoby. „Veľmi sa z toho tešíme. LP platňa to je ako návrat do minulosti, ale dnes medzi hudobnými fajnšmekermi obľúbený, takže sme splnili sen nielen sebe, ale verím, že aj našim fanúšikom,“ netajil radosť z vinylu Molekuly zvuku líder Desmodu Mário Kuly Kollár. On sám vôbec nepredpokladal, ich výroba sa stihne ukončiť pred Vianocami. „Neplánovali sme to ako vianočný darček, ale minimálne pre nás to je normálne priam darisko,“ dodal s úsmevom. LP Molekuly zvuku je v predaji aj cez webovú stránku kapely, pričom k dispozícii je aj limitovaná 100-kusová edícia, vlastnoručne očíslovaná a podpísaná všetkými členmi Desmodu.

Príbeh albumu Molekuly zvuku sa však vinylom nekončí. Kapela Desmod sa rozhodla na budúci rok nadviazať na úspešné jesenné turné k novinke a na marec 2018 ohlásila 3 špeciálne koncerty v rámci Molekuly zvuku Tour 2018: 3.3. PKO Nitra, 13.3. MMC Bratislava a 23.3. Piano Trenčín.

Vstupenky v cene 13,- a 33,- eur (VIP, aj s CD a stretnutím s kapelou) nájdete na portáli Tickertportal (https://www.ticketportal.sk/Event/DESMOD_MOLEKULY_ZVUKU_TOUR_2018) alebo si kliknite na web/Facebook Desmod.

Zdroj: TS