Desiate vydanie magazínu Wave!

Máme za sebou desať vydaní časáku, desať mixovaných setov na CD, a desať nových skúseností a skvelých zážitkov.

Septembrové vydanie časáku opäť ponúka množstvo zaujímavého z tanečnej scény v jednom jedinom časáku. Dočítate sa, čo si myslí Funk D’Void o svojich kolegoch z branže, Tommyboy z formácie Crazibiza porozprával, čo je nové v ich produkcii a ruské duo Hard Rock Sofa nám priblížilo, ako sa dostalo medzi veľké svetové mená.

Potešíme aj fanúšikov hardstyle, ktorí sa môžu dočítať o dvoch vedúcich menách tohto žánru, a to DJov Thera a Zatox a v rámci drum&bass scény sme vyspovedali maďarského producenta menom Chris SU.

Ak by ste chceli vedieť, na čo netreba zabudnúť pri zakladaní vlastného vydavateľstva, alebo si prečítať zopár názorov DJov na to, do akej miery by mal DJ hrať podľa svojho uváženia, tak by vám septembrové číslo nemalo ujsť.

V časti venovanej technickým záležitostiam nájdete porovnanie konzol Reloop Beatmix vs. Numark Mixtrack Pro, a nezabudli sme ani na nový Pioneer CDJ 2000 nexus, ktorý spôsobil medzi DJmi veľmi divokú diskusiu.

O mixované CD sa postaral výherca contestu, ktorý prebehol v lete v spolupráci s agentúrou Integrate a zatiaľ môžeme povedať, že ide o svižný set v žánri house.

Nezabudnite, že s magazínom Wave môžeš opäť súťažiť o zaujímavé ceny. Tentokrát sú to štuple do uší Alpine MusicSafe Classic a imidžový obal na slúchadlá od firmy Techhouse.sk

Magazín si môžeš objednať už teraz na adrese obchod@wavemag.eu alebo obchodcz@wavemag.eu. Zakúpiť si ho môžeš (ak nás distribúcia nesklame) na predajných miestach uvedených na našom webe www.wavemag.eu v sekcii BUY WAVE a tiež na špeciálnych predajných miestach, a to:

Techhouse.sk, Bratislava
Showtechnic, Bratislava
JP Market, Malacky
Barracuda, Nitra
Shaka, Púchov
Groteska Art Caffe, Poprad
DJ Center, Košice
Stanica, Žilina – Záriečie

Zdroj: Wave