Desať zážitkov, ktoré by ste si na festivale Let It Roll nemali nechať ujsť!

Letošní Let It Roll nabízí kromě masivního line up a hromady nezapomenutelných zážitků, návraty velkých legend a především skvělou zábavu. Už víte, koho si rozhodně nechcete nechat ujít a co všechno na vás čeká? Připravili jsme pro vás 10 tipů, které podle nás stojí za to.

OPENING SHOW – Festivalová opening show hlavní stage patří každý rok mezi jedinečné audiovizuální zážitky. Ani letos tomu nebude jinak! Samotné hlavní pódium nabídne neskutečnou podívanou, která také díky spolupráci s týmem designérů v čele s OKO 3. Stejně jako každý rok, design hlavního pódia poodkryje část festivalového příběhu, která letos reflektuje stěhování festivalu na nové místo.

DRUHÁ OPEN AIR STAGE – Oproti minulým ročníkům se letošní Factory stage přesune pod širé nebe a festival tak nabídne druhou OPEN AIR stage. Kapacita celé stage nebude nijak limitována a odpadnou tak problémy s kapacitou a především s klimatizací, jak tomu bylo s halou v benešovském areálu. Během festivalu se na tomto pódiu představí labelové noci Eatbrain, Blackout a Playaz.

SPOR – Po několikaleté pauze se k drum and bassu vrátil neurofunkový producent SPOR! Všem dobře známý SPOR patřil a dnes už zase patří mezi nejoriginálnějších producenty své doby. V České republice nevystoupil více než 6 let a je nám velkou ctí, že si ho české drum and bassové publikum může užít právě na Let It Roll Open Air 2015.

LET IT ROLL AFTER PARTY – Všechny stage už končí a vy ještě nechcete jít spát? Pokud budete chtít po hlavním programu pokračovat v mejdanu, tak se rozhodně zastavte na Afterparty, která se odehraje na Shanti stagi (šapito stan v kempu, viz. mapa). A pokud se bojíte, že budeme někoho rušit, tak se není čeho bát, protože Afterparty bude probíhat v podobě SILENT DISCO.

Čt – Pá  – 6:00 – 11:00 Silent disco
Pá – So – 6:00 – 11:00 Silent disco
So – Ne – 6:00 – 9:00 Silent disco

COOL CHILLOUT / DAYZONE – Ve spolupráci s BassDrop crew jsme pro vás připravili hromadnu skvělých zážitků. Chcete se projet v mini tanku? Zažít vodní bitvu? Během celého festivalu můžete navštívit Cool Chillout denní zónu, kde najdete si můžete vyzkoušet si jízdu na Skimboardu, vyrobit vlastní tričko s postikem a mnoho dalších aktivit. Kompletní seznam aktivit najdete na našem webu v sekci DOPROVODNÉ AKTIVITY!

ETHERWOOD PŘEDSTAVÍ SVÉ NOVÉ ALBUM – Talentovaný producent Etherwood přichází po svém prvním debutovým albem s další hudební specialitou. Nové album s názvem Blue Leaves vyjde na začátku záři ale jak už bývá u producentů zvykem, skladby z tohoto alba Etherwood představí už na letním Let It Roll Open Airu. Etherwood vystoupí na Let It Roll main stagi v pátek od 20:45 – 21:45.

HIGH CONTRAST – Tenhle sakra šikovný producent z Walesu sbírá chválu, kam vkročí. Na světové drum and bassové scéně se pohybuje více než 17 let a za tu dobu dokázal ovlivnit svou produkcí mnoho současných producentů. High Contrast na letním Let It Rollu vystoupil naposledy v roce 2010!

LEGENDY DnB SCÉNY, KTERÉ MŮŽETE VIDĚT JEN NA JEDINÉM MÍSTĚ V ČR – Festivalový line up letos také nabídne snad všechny významné osobnosti světové drum and bassové scény. Na jednom místě budou k vidění legendy, jako DJ Hype, Goldie, DJ Zinc, Dillinja, D-Bridge, Ed Rush, majitelé labelů Kasra, Friction a mnoho dalších.

LETNÍ KINO „CINEMA BIZZARÉ“ – Let It Roll není o filmu, to víme. Cinéma Bizarré ale servíruje filmy, které známe z dětství, v úplně nových souvislostech. Můžete se uvést do jiných světů tím, že se na pár hodin zavřete do filmového stanu a rozpustíte se v pohyblivých obrazech, které rozpulzují vaši zornici. Ať žijí duchové, Noc na Karlštejně, Limonádový Joe, nebo sklepácký Kouř.

NOISIA – Není snad na světě člověka, který by o těchto hudebních géniích alespoň jednou v životě neslyšel. Vedle proklamovaného drumandbassu se objevují jejich stopy i v jiných hudebních žánrech jako je minimal, hous, breakbeat, downtempo a v neposlední řadě, ač to může být některým vyznavačům „tvrdého zrna“ proti srsti, ve světě dance/pop music. Noisia vystoupí v sobotu na Let It Rol main stagi.

Předprodej vstupenek na tento jedinečný a atmosférou nabitý festival můžete zakoupit v síti  Ticketportal.cz

Souhrn zveřejněných účinkujících: ANDY C / AUDIO / DC BREAKS / ED RUSH / FRICTION / HIGH CONTRAST / METRIK / NOISIA / SPOR / THE PROTOTYPES / WILKINSON / ZINC A-CRAY / ANNIX / ANT TC1 / BLACK SUN EMPIRE / BREAK / D-BRIDGE / DILLINJA / DJ HYPE / DLR / EMPEROR / ENEI / FRICTION / GOLDIE / ICICLE – ENTROPY LIVE / IVY LAB / JADE / JOE FORD / KASRA / L33 / LENZMAN / MAZTEK / MC KRYPTOMEDIC / MEFJUS / MINDSCAPE / MISANTHROP / NEONLIGHT / OPTIV & BTK / ORIGINAL SIN / PHACE / PYTHIUS / SP:MC / SPECTRASOUL / STATE OF MIND/ TECHNIMATIC / TELEKINESIS / ULTERIOR MOTIVE / & MORE!

Oficiální webové stránky festivalu: www.letitroll.cz
Facebook page festivalu: www.facebook.com/letitrollcz
Facebook event: https://www.facebook.com/events/760898477280507/
Link na předprodej vstupenek: https://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=133745

LIROA2015_Kompletní zahraniční line up

Zdroj: LiR