Denné tábory sú v lete to najlepšie pre deti aj rodičov!

Ak si aj vy lámete hlavu, kam s deťmi cez letné prázdniny keď sú škôlky a školy zatvorené, máme pre vás skvelý tip.  Hitom leta sú denné letné tábory ktoré sú ideálnym riešením nielen pre rodičov, ale aj pre ich ratolesti. Ponúkajú zmysluplné vyplnenie voľného času škôlkarov aj školáčikov.

Denné letné tábory zabavia ratolesti a vás odbremenia od vymýšľania programu, celodennej starostlivosti a ušetria vám v práci dni voľna.  Pre mladšie deti a  deti, ktoré odlúčenie od rodičov zvládajú ťažko je denný tábor ideálnym riešením.

„Takéto letné tábory sú lepšou a zábavnejšou alternatívou škôlky, aj vďaka pestrosti programu a výletom, ktoré deti absolvujú. Deti sú pokojné, lebo vedia, že si rodičia po ne prídu. Stretnú tu svojich rovesníkov a odnesú si množstvo nezabudnuteľných zážitkov. Socializujú sa, čo je pre ne veľmi dôležité.  Program je prispôsobený ich veku a schopnostiam, získajú množstvo nových vedomostí, zručností a naučia sa nové  pohybové aktivity.“ Vysvetľuje  PhDr. Jana Dubovská, ktorá je v denných táboroch  jednou z lektoriek.

Model denných táborov je na Slovensku čoraz populárnejší a  je naozaj  z čoho vyberať. Vo väčších mestách je niekoľko možností táborov s rôznym zameraním, pre väčšie aj menšie deti. Športové, jazykové, tanečné tábory, indiánske či kovbojské, alebo univerzálne, kde nájdete zo všetkého niečo.  V Bratislave dokonca nájdete tábory  pre deti už od troch rokov.

„Počas roka organizujeme semináre a kurzy pre mamičky s bábätkami aj maličkými predškôlkármi a práve oni nás inšpirovali, aby sme vekovú hranicu posunuli. Denné tábory v našom štúdiu ŠancaTanca v Karlovke sú pre deti už od troch rokov. Kvalifikované milé lektorky vždy pripravia bohatý program, takže si na rodičov cez deň deti ani nespomenú. Škôlkári aj školáci sú tu spokojní  a šťastní a radi sa k nám vracajú. “ S úsmevom hovorí Mgr. Martina Kucháreková, organizátorka denných táborov v Bratislave.

Ak chcete svojim deťom spestriť  leto  doprajte im denné tábory, kde zažijú množstvo zábavy, výlety do prírody, tvorivé dielne, návštevu kultúrnych a športových zariadení, hodiny angličtiny, pohybové hry  na čerstvom vzduchu a množstvo iných aktivít, ktoré  sú tematicky zamerané a prispôsobené ich veku  a záujmom. Program dňa v denných táboroch je dôkladne premyslený. Striedajú sa pohybové aktivity s pokojovými a  v prípade nepriaznivého počasia majú skúsení lektori  pripravený náhradný program.                                              Celodenná strava ponúka aj možnosti bezlepkového či  bezlaktózového stravovania,  vždy teplý obed, zdravú desiatu a olovrant.

Rezervovať si miesta a informovať sa o denných táboroch môžte na infolinke 0911 723 751, e-mailom: info@sancatanca.sk alebo osobne v tanečnom štúdiu ŠancaTanca na Kempelenovej 2 v bratislavskej Karlovke.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.